Monday, June 23, 2008

Dapat Kuarters Baru....

Pagi ni sgt la awal aku gi keje ye dek non!!! Kenapa awal sgt aku gi keje.. Sbb hari ni kul 5 pg mataku udah celik... xleh nak tido blk.. so bersiapan awal la gamaknyer hr ini.. Smp kat opis dlm kul 7.20 pg.. 2 dia.. pekerja cemerlang hr ni.. ekekekeke.. pg2 on pc.. tergerak lak nak tgk permohonan kuarters yg lepas.. yeah!!!yeah!! dpt kuarters baru... kat presint 18.. makin dekat ngan ofis...Makin gembira hati aku ye.. sbb nyer aku dpt blok umah yg betul2 ngadap tasik... besh nyer... tp x pasti umahku mengadap betul2 ke tasik atau x.. xpe.. janji umah yg aku dpt ni lebih besar dr umah skrg... ekekekek.. luas umah 2 lebih kurang 2,051.90 meter persegi.. bulan depan aku akan pindah sana.. huhuhu.. jarak dr umah ke ofis lak lebih kurang 1km.. yeah!!yeah!! rumah 2 pulak dekat ngan Taman Pancarona.. tempat aku slalu joging.. lagi la best.. sume kemudahan ade... so.. x perlu la risau pasal jauh lg nak ke ofis.. n jauh lg nak gi joging..

Tengah hr ni ingat nak gi tgk umah.... lalalalalalala...

3 Orang Mengetuk KeyBoard:

KaSiH said... Best Blogger Tips

tinggal la aku sengsorang..

Malim said... Best Blogger Tips

wah camner leh dapat banyak umah nih? ecah aku ni malas la nak tulis all those words verification... huu hu buang leh tak?

Ecah said... Best Blogger Tips

kasih : leh je nnt lepak umah aku.. 2 la.. hr 2 aku suh minta ko tak mau..

malim : camne leh dpt byk umah.. sbb apply la dpt.. umah dulu x ikut grade kije.. tp umah skrg pun x ikut jugak.. tp lebih besar dr umah skrg ye.. nnt aku buang ye words verification 2.. 2 dia.. cam tulih blog..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...