Thursday, June 5, 2008

My SwEet He@rt!!!...

Ehem...aku gumbira... yeah!!!yeah!! naik rabak pale otak.. ekekekeke.. setelah bertungkus lumus memerah otak.. dengan ini di isytiharkan submission plan yg telah membuat otak ku menjadi tepu telah dpt disetelkan... yeah!!yeah!! suka bagai nak rak aku bila dpt setelkan error plan 2.. lega hati x terkata la.. tp.. lepas ni kena go thru dgn submission plan lain plak... adeeeiii!! hmmm... maka ittteeww amik masa nak rehat jap... hiks... sambil itttewww amik la masa nak update blog ni...

Mlm td letih yg amat wat latihan tarian.. awie a.k.a sifu asyik dok suruh ulang
tarian byk kali.. naik sakit kaki.. mlm td sume dah kena biasakan diri pakai capal.. adeh!! lg la sakit kaki bila nak wat pusing2 ni.. pusing kiri.. pusing balas blk ke kanan... adeeeiiii... letih!!! tp disebabkan minat.. so abaikan je la letih 2.. untuk timba pengalaman gak kan... abis kan masa terluang dgn perkara berfaedah gak kan.. dr aku dok merambu x tentu hala.. baik aku gi latihan...

Mulai minggu ni latihan akan diadakan setiap hr.. sbb show akan diadakan pd 13,14,15,27,28 dan 29 Jun ni.. 2 dia!!!!Aiyooo!!! so.. kekdah nye.. setiap mlm la aku akan blk lmbt ye.. dan secara automatik nya.. maka akan berkurangan la masa aku untuk bersama sweet heart aku kat umah 2... Dah la masa citrawarna lepas.. sweet heart aku 2.. sering aku tinggal2 kan... heheheheh.. sian sweet heart aku 2.. kalo korang nak tau.. ni la sweet heart aku yg kat umah 2.. hihiih...

Manja

Baby

Boy

Tiger

Asafa

Yg terakhir.. Baby Bugs

Ye!! 2 la dia sweet heart aku yg sentiasa menunggu kepulangan ku... ekekekeke... sume nye mmg manja sgt2 ngan aku... yg paling manja adalah bapak kepada 3 ekor yg kecil itteeww.. si boy.. setiap kali balik.. tatkala duduk diruang tamu.. boy la yg pertama skali akan duduk diribaan ku.. sgt manja itu bapak kucing yer sudin!!.. asalnya bela 3 ekor je.. tp boy telah mengembangkan zuriat nya dengan membuntingkan manja... wakakakakaka... 2 yg jadi sampai 6 ekor kat umah 2.. tp.. aku tetap bahagia.. sebab ke semua 6 ekor sweet heart aku ni.. akan menunggu kepulangan aku dengan pelbagai aksi yg sgt2 comel dan mencuit hati.. terus hilang letih bila tengok telatah sume.. (mcm tgk telatah anak sendiri plak!!... ekekeke.. tp 2 sume kurun ke brape baru leh tgk.. xtau!!.. ekekekek).. gmbr2 si kecil 2 diambil masa umu baru 2 bulan.. la ni da 4 bulan umo depa.. dah besar!!! nnt upload lain ye!!.. sebelum 2.. meh enjoy tgk gelagat mak ngan pak durang serta makcik kesayangan si kecik 2..... enjoy!!!

Manja akan pandang bila nama dipanggil.. dan inilah hasilnya..

Yang ni plak.. x payah panggil pun nama.. bila nampak je aku pegang camera.. cam tau2 je org nak amik gambar dia... dia la ratu nye.. makcik yg fotolergik.. ade skit cam tuan nye la.. well.. ekekeke..

Boy ni plak camni la ragamnye.. ala2 cute gitu.. wakakakak.. paling manja antara sume.. kalah anak dia.. ekekeke..

Ni.. masa tgh mengemas beg hiking.. datang la minah ngan mamat yg suka nyebok ni.. baby ngan boy..

Suka sgt ngaco org mengemas kan.. ha!!! amik ni.. aku pakai kan boy ngan balaclava aku... muka tensen nye pakcik ni... ekekeke...

Ni.. masa baby bersih kan bulu manja.. durang mmg suka bersihkan bulu antara satu sama lain.. tgk muka manja 2.. cam best je.. ekekekeke..

Apa2 pun.. melayan kerenah semua sweet heart mmg membuatkan badan aku yg letih terus hilang letih nya.. I love u all my sweet heart!!!.. Muaaahhhh!!!


4 Orang Mengetuk KeyBoard:

KaSiH said... Best Blogger Tips

X SUKA X SUKA X SUKAAAAAA!!!!

Ecah said... Best Blogger Tips

apa yg ko x suka... tau la ko x suka kucing.. wakakakakaka...

Malim said... Best Blogger Tips

nih kira Whiskes 1kg leh habis 2 hari nih kalau dah banyak macam ni...dengan2 minyak naik kan kan kan.. so tuan kena makan ikan bilis jer la and kucing tuh mesti makan Whiskes ok... baru ler adil ghetu

Ecah said... Best Blogger Tips

Kucing sy x mkn Whiskes..Lebih kurang camtu la malim.. Setiap bulan sediakan 15kg Blackwood Kibbles utk depa sume... Aiyooo!! rege minyak da naik.. lg la meks tertekan... *sigh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...