Tuesday, July 29, 2008

Flora Fest...

Hmmmm... xtau nak update apa... pasal flora fest.. mood tarak mari la nak menghapdate pasal 2.. tunggu cik kasih hapdet je la ye.. gambor pun lom dapat lg... yang ade pun yg dlm hp aku je la.. x ambik byk gambar pun.. cuma minat ambik gambar kekanak yg ceria dalam pakaian dorang.. i like!!! comel gitu... ni la antara aksi2 durang..

Suke tgk kekanak ni ....
Ha... bila di minta berposing.. 2 dia.. x lokek posing u!!!.. Alahai adik oooiiii.. smp x nampak mata ko ulat beluncas..

Aku suke tgk budak yg pakai baju bee ni.. comei!!!Ala kak!! xkan gambar dia je.. saye pun nak jugak.. ni dia budak beluncas yg ala2 nakal tp cute... suke la aku ngan telatah durangNi kete berhias putrajaya.. masa ni masih lg dalam proses touch up.. x siap lg.. gmbr yg da siap xde la plak..Ni muka aku setelah di conteng untuk persembahan hari sabtu pagi.. sebelah muka di conteng ye.. ala2 akar menjalar gitu.. ekekekekeke..Last but not least.. Nak patung ni!!!! comel sgt2 kan.. ade sape2 nak belikan x.. *sambil kedip2 mata..

2 la dia yg sempat aku cerita kan.. segala hapdet pasal flora fest.. leh la ke blog cik kasih ye..mek link kan ajo.... daaa....

11 Orang Mengetuk KeyBoard:

[yAN!e][pUTraJAya] said... Best Blogger Tips

lawa nyer ko ecah....
sampai aku tak kenal...itu ecah atau ct nolijah...

ha ha ha

nak gak muka cam ko tu

lakar2..cam tu

ha ha ah

Ecah said... Best Blogger Tips

hahahahaha.. hampeh dot kom ko yanie.. ko mao ka muka lakar2 mcm 2.. meh aku lakar2 kan nak.. aku suke je..

wahdi said... Best Blogger Tips

alalalaala tomeinya patung yg last sekali tu, mcm i lah ;)

Ni gambar semua pakai phone ke cah? tapi dah lawa bebenor ler utk kategor gambar guna phone! huhu pose budak lalat tu sgt ikhlas ;)

wahdi said... Best Blogger Tips

eh jap jap baru perasan, tu ko ke cah yg dah ti make up? wah mcm puteri dari negara kerawang hehe

Ecah said... Best Blogger Tips

hampeh dot kom ko farhad... hahahaha.. comel kan tupai 2.. geram tgk... aku le 2 farhad oooiii... memandai la ko mcm puteri negara kerawang..tau la muke cek da kena conteng...*sambil cekak pinggang..

Lily.Lulu. said... Best Blogger Tips

besnyaaaaaaaaa .....
nnt nak gi jb this weekend
tp dah xde dah kan
melepesssss

Malim said... Best Blogger Tips

*tekup muka tengok ecah muka kena content ala2 akar! tapi patung tuh mmg chantek! nasib baik i bukan gila soft toy

Ecah said... Best Blogger Tips

lily: mmg best lily... nak gi jb minggu ni ka... flora fest udah abes.... *melepas sudah..

malim:hahahahaha... tekup muka ka malim... patung 2 mmg chantek!! geram..geram..geram..geram.. ade sape2 nak hadiahkan x utk aku... hahahahahaha...

eedany said... Best Blogger Tips

cutenya muka ecah diconteng gitu.

toy tu memang cute. eedany ada macam tu tapi kecik jer...eedany panggil dia si tupai...

:)

ctnuraine said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
ctnuraine said... Best Blogger Tips

harharhar..x dpt menahan diri dr menggelakkan diri akak krn tidak membeli tupai itu...tu lah len kali klu dah berkenan beli jerk..x pe la len kali g lagi beli eh..huhuhu..tp tupai itu memang sangt comey..ahaks...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...