Wednesday, July 30, 2008

Seperti yg dijanjikan...

Aku ade game paintball kan 2 minggu yg sudah.. sori la kengkawan sebab lambat hap
det pasal paintball..gmbr baru dapat dikumpul.. ehehehehe.. sori yg teramatz yer... errrmmmm.. apa2 pun.. ini lah antara gambar yang sempat dirakam.. sempena paintball MAKSAK hr 2..

Masa ni on the way ke melaka.. syud, shida, citim n sha..

Smp kat melaka.. kita org stay kat sini.. masa ni tgh gerimis.. 2 yg gmbr ala2 blur..

Bro Azli ngan banner kejohanan..hiks!!.. thanks bro.. byk mngajar aku pasal paintball..

Aku le yg berbaju biru 2.. yg tgh borak ngan aku tu. ros.. masa ni tgh tunggu kunci bilik

Lepas gi tgk padang yg lecak.. kena bersiap untuk dinner kat restoran terapung ikan bakar umbai..(betul ke restoran 2.. hmm..).. Aku yg berbaju biru ittteeeww ye.. control ayu gitu.. hahahaha...

Pojie, din, me and ros.. breakfast pg sabtu 2.. mata sume ala2 layu gitu..

Aku,ros ngan team lelaki.. masa ni tgh tunggu nama team aku di panggey..lawan PDRM..

Ni bro azli nyer idea.. tetiba mnyempit lak si kory ngan din..

Ros, me, citim, sha, shida, mas ngan shud.. ni la kroni aku..

Semak nama sebelum gi ambil maker..
Korang tgk la keadaan nyer.. dalam ujan lebat pun kena main gak..
Teka.. di mana kah hamba berada.. hahahahaha...Masa ni da petang.. so cerah la kejap.. masa ni tgh tunggu nak lawan johor.. aku yg pakai mask merah.. tgh belek maker..Korang tgk la lecak yg tpaksa aku harung..Tengah undi padang.. sambil dgr marshall membebel...Team yg sebelah kanan 2.. team johor..Get ready 2 attack.. yeeeehaaaaa!!!hahahaha... mari main sorok2..

Aku la 2..

Team Wilayah.. Adeii.. masing2 duk dlm selut..

Ni la keseluruhan team wilayah

Bergambar bersama team perak ngan pulau pinang..

2 je la yang sempat dirakamkan.. antara kenangan manis, masam, masin aku masa kat melaka hari 2.. daaaaaa...

10 Orang Mengetuk KeyBoard:

KaSiH said... Best Blogger Tips

eh lupa nk tanya...kita kalah teruk ke ritu...hikss...seb bek aku x join kan...lg teruk aku rasa team ko...tp nape wei kena pki baju kurung segala...nk mkn..mkn jela..korg bukannya cun *larikkk

Ecah said... Best Blogger Tips

weii.. kalah teruk mende.. no 3 la.. da nama protokol.. setiausaha negeri melaka turun.. kena la pakai baju kurung...ala.. ko jeles kan.. cakap je la jeles.. hahahahahah..*meh sini ko aku tembak ko dgn maker tang pungqok..

Lily.Lulu. said... Best Blogger Tips

besnya men paintball ..
x penah main lorr seumur hidup nih

[yAN!e][pUTraJAya] said... Best Blogger Tips

cah..aku nak main paintball gak

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa

=(

Janggeltrekker said... Best Blogger Tips

Huhuhu macam nak g perang la !!! gempak ....

Ecah said... Best Blogger Tips

lily: memang best sgt2 dpt tembak org.. hr 2 dpt tembak sorang team terengganu tang pungqok... muehehehehe

yanie: nak main paintball.. meh la main 9/8 ni

janggel: memang nak berperang pun..

Malim said... Best Blogger Tips

hayoh suka lah game nih nanti balik sure nak main nih. leh lah main tembak2 kan....

eedany said... Best Blogger Tips

memang best main games ni kan?

tembak2 gitew... team ecah dapat no. berapa tu?

Ecah said... Best Blogger Tips

malim:memang seronok sgt ye.. ha.. nnt u blk sini leh la main.. u wat la team kat tempat u mngajor..

eedany: seronok sgt bila dpt mnembak.. team ecah dapat no 3 kak dany..

wahdi said... Best Blogger Tips

wa cah mcm ye ye je ko nembak hehehehe dpt no3 wah tahniah yer ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...