Tuesday, July 15, 2008

Yeeehaaaaa.... ahaks!!

Yeah!!!! aku suka.. aku suka... *sambil joget ala2 inul.. cewah!!! beronggeng je la keje ko ecah... walaupun aku tak dapat join member aku gi naik gunung.. tp hati aku tetap suka.. aku leh join gi melaka untuk paintball... yeeeehhhaaaa!!! yareba angre!! angre!!! itu yang wat terubat skit hati aku di kala member2 lain gi hiking kat perak.. semalam gi kat akademi paintball malaysia (MAPAAC) kat PJ.. bersebelah ngan kelab cobra.. semalam dapat la melepas kan gian habis habisan menembak kat padang.. ade la dekat 6 game kita org main.. Balik semalam pun da lambat.. bergerak dari PJ dalam kul 8.15... alamak.. ade kelas tarian daaa... aku call kasih.. bg tau aku dtg lmbt... then msg awie a.k.a sifu... aku malas nak blk umah terus.. aku singgah kat kelas menari just untuk tunjuk muka je.. x lama aku kat situ.. dalam kul 10 aku blk umah dah..

Dar kiri me, ayu, ros, feza, fida, noli n jane

Gambar kat atas ni member yg lama, will miss u all.... untuk kali ni ade muka2 baru yang masuk.. yang akan ade tahun ni just me and ros.. yang lain sume budak2 baru... still x brape kenal durang lg.. akan ambil masa jugak nak kenal durang nnt.. so.. hari jumaat aku akan bergerak ke melaka untuk tournament MAKSAK itu nnt.. tp kali ni aku main kat dalam penjara daaa... Penjara Air Keroh Melaka.. heheheheheh.. seriau gak aku.. dibuat nye banduan wat kecoh x naye aku... molot ko ecah!!! takde benda lain ke yg ko nak cakap... hiks!!! aku akan berangkat hari jumaat ni.. so geng.. wish me luck ye... daaa....

9 Orang Mengetuk KeyBoard:

apz said... Best Blogger Tips

kalau kat Ayer Keroh tu comfirm ah Dusun Dato Murad.. tahniah yer..

Ecah said... Best Blogger Tips

thanks apiz.. wish me luck..

KaSiH said... Best Blogger Tips

siok wei..aku dh penah g situ dh...sure ada rambutan byk...bwk balik aku sket...tp jgn bimbang la..xde banduan duk lepak2 kat luar de...durang x hingin dgn ko pun kakakakaka....congrats eh...

Ecah said... Best Blogger Tips

siot jer ko kasih... rambutan byk ek.. nak amik kan utk ko ke.. x kose aku... muehehehehe :p

Malim said... Best Blogger Tips

*tutup mata tengok ecah nembak.. takut kena peluru sesat!

eedany said... Best Blogger Tips

seronoknya main tembak2...

*seronok tengok ecah joget ala-ala inul...

;p

Ecah said... Best Blogger Tips

malim: ahaks!! tutup mata ka.. mana ade peluru sesat meii...

eedany: mmg seronok ye dany.. leh tembak org.. puas hati... jom beronggeng yok!!

[yAN!e][pUTraJAya] said... Best Blogger Tips

ko main paintball tak ajak aku eh ecah...nak kena tembak nih..

he he he

Ecah said... Best Blogger Tips

yanie: cam ne nak ajak.. ko pun x bg tau yg ko nak mian.. aku tembak ko dulu la nnt..muehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...