Thursday, August 14, 2008

Comel nyer Baby Gurl!!!!

Tadi pi sepital, gi tgk opismate dapat baby girl.. anak pertama.. comel sgt2 baby girl ni.. ikut muka pak dia.. hehehehe.. td dok tanya nak bagi nama ape.. mak pak nyer tak tau lg nak bg nama ape.. masa sampai td tgk baby ni still tido.. kuat tido dia ni.. pak dia la ckp.. so far dia ni tak banyak ragam.. ontok-ontok je baby ni.. sgt shomeeeellll ye.. geram!! geram!! rasa nak picit je pipi dia yg tembam tu!! bila ntah nak ade baby sendiri.. (hahahaha.. kawen pun belum.. sudah berangan ko ye ecah!!!).. aku kalo bab baby ni mmg aku suke.. mmg aku suka budak2.. suke sesangat.. uwaaaaa!!!! rindu nyer kat anak sedara aku.. *tetiba je.. (ye la.. ade 3 org yg aku bela dr kecil.. yg sangat2 rapat ngan aku ye!!).. hmmmm.. mak aku ade call semalam kata nak bawak anak sedara aku dtg umah... hoyeeeaaahhhh!!! sgt suke.. eh!!! melalut lak aku.. ha.. ni la baby girl nye... baby girl yg lom ade nama.. lahir kul 3.20 petang semalam.. berat dia 3.2kg.. sangat2 shooommmeeellll kan.. geram!!

Tido ye cayang.. alahai.. sejuk je mata memandang

Umah dekat je ngan umah auntie kan.. nnt dtg umah auntie main2 ye..

Adoi.. geram nyer tgk pipi dia yg gebuzzzz ni..

Auntie.. saya nak tido la... ZZZzzzzzzzz... .

8 Orang Mengetuk KeyBoard:

eedany said... Best Blogger Tips

ecah...cutenya baby tu!

hidungnya mancung kan? tapi kan...kalau kecik cenggini eedany takut nak dukung.

nak baby....:p

[yAN!e][pUTraJAya] said... Best Blogger Tips

Ya Allah cah...
cute....comey nyer baby nih....

cute n comey cam aku kan cah..

ha ha ha ha ha


(^_^) weeeeeeeeeeeeeeeee

KaSiH said... Best Blogger Tips

anak sapa ni...mcm nk gigit pipi dia...pipi aku ada mcm ni tak..ahahaha...nk jugakkk...

ginseng4desoul said... Best Blogger Tips

Ahahahaha.... I pon nak geget pipi nye gak!!! Geram!!!!

Ecah said... Best Blogger Tips

eedany : mmg sgt2 comel ye.. geram tgk... idung mancung..ecah pun nak baby gak... *matila tetiba

yanie : TIDAK!!! dia cute cam ecah jer.. hahahahah...

kasih : ni anal zulizuan ngan syuhana.. ikut muka pak dia kan... nak gigit pipikah??? tanya mak pak dia dulu..

ginseng : Geram kan.. xleh gigit pipi dia.. nn mak pak dia marah.. heheheh

hanie said... Best Blogger Tips

yerrr comellll...cik yanie...harap bersabar yer :P

ctnuraine said... Best Blogger Tips

ingatkan anak abg haris..wuahakhakhkahkha

Ecah said... Best Blogger Tips

hanie : mmg shoomeell yer ittew budak..

aine : bukan anak abg haris la.. ko silap.. hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...