Friday, September 5, 2008

Entry Khas... Huhuhuh..

Hmmmm... cam pelik je kan tajuk entry kali ni.. hahahahah... bukan ape.. saje je wat saspen skit.. Semalam gi pasar ramadan kat Presint 2.. Jalan punya jalan ternampak lak satu gerai ni yang jual ayam percik.. Terus lah aku teringat si Wahdi yg still ngidam tak dapat makan ayam percik yang kepit buluh ni.. Cuma ade satu kedai je yg wat ayam percik kepit pakai buluh kat sini.. yang lain sume aku perhatikan dah lain ayam percik nyer.. dia cucuk je buluh 2 kat ayam 2.. bukan kepit.. hmmmm... lain sangat kaedah nyer.. since aku teringat yang mamat 2 ngidam.. aku pun beli la ayam percik 2.. nak cuba rasa sedap ke x.. ye la.. ayam percik ni.. selain ayam nyer.. kuah nyer yang memainkan peranan penting gak.. heheheheh.. aku tgk cam ok je.. so aku beli la... ok wahdi.. this is for u.. hehehehehehe... sori la ek.. gambar x chantek.. almaklum la.. hiks!!!

Ayam Percik!!!! Mari!! Mari!! Mari!!

Dekat skit.. Bagi jelas.. heheheheh...


Lagi dekat yer... huhuhuhuh..


Semalam mkn ayam percik ngan cendol!! Nyum..Nyum..

Rasa ayam ni not bad lah.. tp bagi aku still ade kureng skit.. maybe sbb kuah dia kot.. x pekat sgt..

10 Orang Mengetuk KeyBoard:

KaSiH said... Best Blogger Tips

hmm kuah dia kot cam x best kan...ko kata wat kodok..mana gamba kodok ko...

wahdi said... Best Blogger Tips

SENTAPPP
aiyoo terliur o.k tgk!!!!!
SEDAP tak cah???

eedany said... Best Blogger Tips

sedapnya ayam percik...nak cari juga!

kasih kata ecah buat kodok. nak tengok juga kodok ecah...

:)

ginseng4desoul said... Best Blogger Tips

Mmg yer tahun cam kurang ayam percik. Nape ek? Ayam sema on strike ker?

Malim said... Best Blogger Tips

hmm mcm sedap yer... kiranya dah jadi makanan exotic lah yer tahun nih ayam percik nih...

Ecah said... Best Blogger Tips

kasih : 2 la.. kuah dia cam cair skit.. kalo pekat mesti sedap..

wahdi : kureng ar yg ni.. tp ok la..

eedany : ala.. x teringat nak snap la gambar nyer.. nnt2 ye..

ginseng : mmg kureng ar tahun ni...

malim : buleh la tahan rase nyer.. not bad.. cuma kuah je yg cair skit

Janggeltrekker said... Best Blogger Tips

Makkkkk aiiii nampak macam sedap jer.. nak p beli ar kat Bazar Ramadhan...

Ecah said... Best Blogger Tips

janggel : nampak je cam sedap.. nnt pi beli na.. beli utk cah skali ye... tocey!!tocey!!

lily.lulu said... Best Blogger Tips

sedapnyeeeeeeeeeeee tengok !!
adoiiiiiiiiii

Ecah said... Best Blogger Tips

lily : sedap ek.. boleh la rasa nyer... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...