Wednesday, October 8, 2008

Hari Raya!!!

Agak dah basi entry kali ni.. almaklum la.. mood kemalasan meng hapdet blog sudah mari.. kena rajin2 kan diri ni.. Raya aku kali ni family aku sambut secara sederhana saje.. xde apa2 yang menarik sgt pun.. aku lak mood nak beraya x brape nak mari kan.. nak wat camno ye x.. Sambutan ala kadar saje.. Tapi rabak jugak la poket aku ngan kerenah anak2 buah aku yang seramai 11 orang tu.. *PITAMMMM.. minta macam2 occay!!! ala.. x byk gmbr yg aku snap.. xteringat ko.. hahahahaha!!

Yang ni abang aku no 3 ngan family dia.. Ha!! budak 2 orang ni la yg telah berjaya menghabiskan kuih raya aku sebelum raya hari tu.. Salah kan durang ye.. hahahahahah!!!

Aku ngan anak sepupu aku.. Kebetulan budak ni pakai baju sama warne.. Ahaks!! Cam anak sendiri lak.. Sudah nyer budak tu melekat je ngan aku sampai la aku nak balik.. xnak dah kat orang lain.. huhuhuh.. Bila nak ade anak sendiri ni..

Ha!! Yang tudung ijo ni anak buah aku yang sulung.. Nur Salsabillah nama dia.. Anak abg long aku.. Dah besau anak buah aku ni Form 1 dah.. Dah besau.. maka besau la duit raya nyer kan.. KOPAK!!!!

Yang ni plak kalo ikut urutan anak buah aku yg ke 7.. Nur Qalbillah Ansara nama dia.. Umo dia 5 tahun... Haiyoo!! Mulut macam bertih jagung ye.. Ni pun anak abang long aku no 3..




Yang ni buah hati aku kat kampung.. Chomel nama dia.. Sebelum aku bela yg sepuluh ekor kat Putrajaya 2.. Ni la kucing yg aku bela.. Tapi skrg dia dok teman mak aku kat kampung..


Ha!!! Yang ni Khaseh selepas buka mata.. Comel kan.. Dah makin debab si Khaseh ni.. sama naik nyer ngan Kasih lagi sorang 2.. ooopppppsssss * lariiiii


Hari tu anak kucing ni tak bernama kan.. so masa balik kampung bapak aku suggest letak nama Khencana.. Bapak aku ckp sbb aku dah letak nama anak kucing yg lain nama Khaseh ngan Dhelima.. So yang jantan ni letak la nama Khencana.. Nama lama2 ghetu.. Ahaks!!

12 Orang Mengetuk KeyBoard:

track excavator said... Best Blogger Tips

wow, very special, i like it.

Janggeltrekker said... Best Blogger Tips

Kucin-kucin tu tak dipakaikan baju raye ker hikhikhik...

[yAN!e][pUTraJAya] said... Best Blogger Tips

ha ha ha..sokong kata2 incek janggel...

kucin ko tak pakai baju raya ker cah?

ha ha ha....amboi..melaram sakan ecah dengan baju ungu nyer....

kekkekek...bila nak ada anak sendiri nih cah?

tahun 2010 kot ek...kekkekke

wahdi said... Best Blogger Tips

nasib je kan cah kucing jantan ko ko tak pakaikan songkok? yg betina nya pakai selendang? *lariiiiiii

nasazfrog... said... Best Blogger Tips

purple kare ek thn nie..:)

Janggeltrekker said... Best Blogger Tips

Ishh tak sangka tetiba ada penyokong..huhuhu terharu...

loader operator said... Best Blogger Tips

what happened to the other one?

Lily.Lulu said... Best Blogger Tips

hijau ada ..
purple ade
suwit jer
:)

Ecah said... Best Blogger Tips

janggel : kucing tu dah berbulu chantek.. xyah pakai baju raya pun xpe.. ahaks!!

yanie : owh.. jd penyokong setia ko ye.. x sesuai occay!!! harus la melaram sakan kan.. org bg kan.. ahaks!! anak sendiri ye yanie.. hmmmmm.... xtau bile.. :p

wahdi : wakakakaka.. di pakai kan songkok dan selendang yer.. akan dipertimbangkan tahun depan.. hehehehe... :p

Ecah said... Best Blogger Tips

nazas : yup... utk diri sendiri peper kaler.. kalo satu family.. cacamarba kaler.. ahaks!! :)

janggel : ko x sangka ye.. :p

lily : suweet yer.. kaler cacamarba ghetu.. hehehehehe :)

zu ryane said... Best Blogger Tips

hi..
si chomel tuh same like mine..
name's Tum Tum.. but already gone..
may be dead kot.. but bulu die lebat.. i syg giler kt die.. i hantar blik kg... my young sis yg tgkkn.. but xde rezeki.. may gak umur die x panjang... i teringat kt Tum Tum when i saw Chomel u...

Ecah said... Best Blogger Tips

zu : hi zu... same ye.. mesti u rindu ngan Tum Tum u kan.. xpe la.. cari la lain sbg ganti..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...