Thursday, October 16, 2008

Saje-saje.... Suke-suke.. :)


Aku ngan anak sepupu aku.. Ady Putra nama dia.. Masa ni kat umah aku.. :)

Ahaks!!! kemain lagi korang kan!!! kata blog aku ade sarang labah2 la.. ade momok la.. kalo ade momok dah lama aku suh momok tu pi sergah korang tau... ekekekeke.. Ekceli.. ntah kenapa mood nak meng hapdet blog ni x mari2... ade jer nak cerita sebenar nya.. tp bila buka jer nak wat post baru.. ade lak bos aku panggey wat keje tu la.. keje ni la.. langsung aku xde mood nak meng hapdet.. yey!!! tanggechi... podaaahhh!!! hehehehehe....


Gambar ni aku ambil masa gi beraya umah abang Din kat Sg Buluh.. Abg Din ni selalu lepak kat petfinder.my.. Kucing ni nama dia Alure.. Bagak la sangat kucing ni yer.. Berat hampir cecah 10kg masa ni.. *PITAM!!!!

Anak2 kucing aku dah buka mata dah.. tp tu la.. tak dapat nak snap gambar memasing.. sebab masing2 ligat!!! x reti duk dendiam.. ade je keje yg di buat.. nak2 si Dhelima tu.. Kemain sebuk nak kuar sangkar kalo nampak aku lalu.. siap di gapai2 nyer la kaki dia tu kuar.. Mulut.. toksah cakap la.. kemain vokal lagi memasing.. cuma Kenchana yang cam pendiam sket.. x banyak bunyik!! Tapi kalo Khaseh ngan Dhelima.. Cam bergaduh cakap je aku tengok.. memasing xmo kalah.. Lagi si Dhelima mengeow.. lagi la si Khaseh pun mengeow kuat.. Ahaks!! Macam2 perangai la memasing.. 2 la kan.. lain kucing lain ragam.. cam org gak la..

Tapi antara Khaseh, Dhelima ngan Kenchana.. aku peratikan.. Si Khaseh suka camera.. senang sket nak amek gmbr dia.. Ade cam perangai Kasih lg satu pun yer.. wakakakakaka.... pantang nampak camera.. So gambar Khaseh je la yg aku dapat upload yer.. Yang Dhelima ngan Kenchana.. x dapek la... :)


Masa ni Khaseh tgh bersih kan muka...


Makan je la keje ko Khaseh!!! Yang lenlain gi memain.. keje ko ape.. Melantak je la.. Sama je cam si Kasih tu.. huhuhuhuh..


Alolololo.. sweet nyer la muka Si Khaseh ni.. Senang pandang camera dia ni.. Cam Kasih gak.. ahaks!!

6 Orang Mengetuk KeyBoard:

[yAN!e][pUTraJAya] said... Best Blogger Tips

somey nyerrrrrrrrrrrrrrr ADY PUTRA tu...muehhehe...yg sebelah ady putra tu....ehem ehem jer ler..muehehheh

@yue said... Best Blogger Tips

comeinya..khaseh tu sbjik cm kasih...wakaka..

saya said... Best Blogger Tips

ya allah comelnye si allure tuu.. rasa nak polok2 geget2 je nih.. flying kiss in the blog je lah..hehehe

Ecah said... Best Blogger Tips

yanie : shomeeyyy kan.. ade gaya nak jd mak x.. wakakakak *matila tetiba.. kawen pun lom lg..

@yue : sebijik.. sejibik ye perangai nyer... ekekekeke...

saya : sgt comel nyer si allure tu.. gomok sesangat... nnt cah kiss dia betul2 untuk u ye.. ahaks!!

KaSiH said... Best Blogger Tips

aloh aloh alohhh...comeynya khasehhhhh...nnti dh besar aku nk bela tauuuu....

Ecah said... Best Blogger Tips

kasih : wah!! kemain ko yer.. ko sanggup ke nak bela si kahseh tu.. kuat mkn!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...