Thursday, November 13, 2008

Buah tangan aku..

Kemain lagi si Queen kata ade buah tangan untuk aku.. Skali tengok TAG!! Weii!! aku nak buah tangan bebetul la.. bukan ni.. ke ko nak buah siku aku.. ekekeke... sekeh pale ko Queen.. rasain luuu!!... Tapi sebab mood aku tgh nak relax2 jap kan.. so.. aku jawab gak.. *matila.. TAG yang kasih bg pun aku x jawab lagi.. hiks!!

1. Sudah pukul berapa sekarang?

Pukul 9.20 pagi

2. Apa mood sekarang?
Pale otak tengah vengong.. Errr.. Mood relax dr keje..

3. Rasa hendak buat apa sekarang?
Minum Milo panas!! Sedap nyer...

4. Kalau ada 'magic' sekarang rasa hendak buat apa?
Nak gi ipoh.. Wat ape?? aku sorang je tau.. hahahaha

5. Rasa hendak tengok cerita apa sekarang?
Weiii!! Keje la.. Tengok cite mende.. Eh.. kalo cuti kan.. rasa nak pi tengok Madagascar 2 je.. We like to move it!! Move it!! ekekekeke..

6. Keluarga sedang buat apa sekarang?
Biasanyer time2 camni pak aku dah kat kebun.. Tp mak aku still lena diulit mimpi.. Biasa la.. mak aku ni makan ubat.. So kena banyak rehat..

7. Apakah waktu makan sekarang?
Pagi tadi dah mencekik.. Tunggu lunch la..

8. Rasa hendak duduk bersama siapa sekarang?
Pokcik aku.. hehehehe..

9. Dan Dia/Mereka sedang buat apa sekarang?
Tgh study dalam kelas la.. Mana leh kaco... Ade kena tembak nanti.. hahahaha..

10. Macam mana cuaca sekarang?
Sejuk la kat sini..

11. Kalau ada tunai sejuta di tangan sekarang, hendak buat apa?
Shopping... Kawen.. Gi Mekah... muehehehe

12. Rasa hendak souvenir daripada siapa sekarang?
Sape rase dia rajin nak bagi aku souvenir.. Sila la bagi ye.. :p

13. Setelah menjawab beberapa soalan survey ni, apa mood sekarang?
Rasa nak relax lagi..

14. Jadinya, sudah pukul berapa sekarang?
9.30..

15. Akhir sekali, rasa hendak tag siapa sekarang?
Aku tak suka yang ni.. aku malas nak tag2 owang ni.. leh kan.. aku jawab.. aku nyer suke la.. korang dulik ape kan.. muehehehehehe..

8 Orang Mengetuk KeyBoard:

[yAN!e][pUTraJAya] said... Best Blogger Tips

main TAG lak kanda nih

ha ha ha

dinda tak pernah wat pun tag2 nih

MALAS....

hehehhe

cikyuyu said... Best Blogger Tips

HUHU (:


4. Kalau ada 'magic' sekarang rasa hendak buat apa?
Nak gi ipoh.. Wat ape?? aku sorang je tau.. hahahaha

ecah. uu taw gaks!! heheh
uu mau g KEDAH

botak ADA disana :)
sob3! sgt sedey. KU meranatap RINDU nihhhh...

Lily.Lulu said... Best Blogger Tips

alahai.. rajinnya buat tag
kalau lily kemalasan habis

uhuhuh
:D

Riezal said... Best Blogger Tips

wow .. nice blog u have here keep blogging.. salam ziarah :)

Ecah said... Best Blogger Tips

yanie : sekali sekal main TAG.. x salah kan.. ahaks!!

Ecah said... Best Blogger Tips

yuyu : shhhh!!! sadap u.. hahahaha.. :p

Ecah said... Best Blogger Tips

lily : sekali sekala lily.. hiks!!

Ecah said... Best Blogger Tips

Riezal : ziarah la selalu.. TQ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...