Wednesday, November 26, 2008

Konvoi Gi Kenduri..

Sebenarnya entry ni hari isnin lagi aku da wat.. tp network kat sini vengong..xleh nak upload gambo.. so.. aku publish hari ye... kelewatan... Hiks!!

Hari sabtu lepas aku gi kenduri kawen budak opis aku.. Haryani + Md Fuad.. 2-2 ni budak opis aku.. Kenduri yang aku pegi ni sebelah pompuan.. Kat Felda Soeharto, Kuala Selangor.... kali ni pi kenduri kawen secara berkonvoi ye.. dah lama tak berkonvoi ni.. seronok!!! seawal kul 10 pg lagi aku dah terpacak kat tempat yang dijanjikan.. tapi ye la kan.. janji MELAYU.. memasing dekat kul 11 baru tercangak2 sampai.. kul 11 baru le bertolak.. ish!! panas kowang tau dak!!! kesian kat bebudak kecik.. *kesian kat aku gak yg tunggu kowang skit nyer lama.. dush!!dush!!dush!!..

Seme skali yang berkonvoi 11 kete ye.. x sangka lak ramai yang nak ikut.. aku mmg suka berkonvoi ni.. last ikut abang2 aku berkonvoi masa gi kenduri kawen member abang aku.. lama dah!! tahun lepas.. ekekekeke...


Masa ni tgh menunggu orang2 yang belum sampai.. kesian kat budak kecik tu *kat aku gak

Barisan kete di depan kete aku..


Barisan kete di belakang kete aku..


Seronok nyer la jalan nak ke Felda Soeharto ni.. Hijau!!!


Damai je rasa kan.. Lagi pun jalan ni bersih je aku tgk..


See.. lagi 12km nak sampai Soeharto ye!!


Akhirnya.. sampai juga ke tempat yang di tuju..


Antara yang turut hadir.. hehehehe..


Tadaaaa!!!... Ni la pengantin pompuan nyer..


En. Azoo bersama ngan kuih karas… Sedap!!!


Aku ngan bro Syamlan.. bersama kepek tiram.. eh..* kepek ke kuih yer..


Pengantin pompuan ni memang pantang nampak camera… hehehehe..


Sessi gossip mak andam pengantin.. ahaks!!

See.. memang pantang nampak camera kan.. hahahaha.. masa sampai kat kenduri dia.. belum buka mulut lagi nak cakap dia cantik dia boleh cakap dulu.. *takpe2 aku tau korang nak cakap aku cantik kan.. aku memang cantik.. hahahaha.. aku suka berkawan ngan dia ni.. happy jer..

Aku yang memang suke bebudak.. sempat lagi posing ngan anak owang.. keh keh keh..

Pengantin lelaki dan pompuan..

Apa2 pun memang seronok gi kenduri secara berkonvoi ni kan!! Bila la agaknyer nak berkonvoi lagi.. Tunggu kenduri Kasih la plak… hahahahahahaha…

11 Orang Mengetuk KeyBoard:

[yAN!e][pUTraJAya] said... Best Blogger Tips

oh tidaaaaaaaaaaaaaak...

gambaq kawin lagi kah...

fobia2....sbb orang asyik tanya bila cek yanie nak kawin

hahahhaa

makcu ecah...bila nak langsung?

cek yanie penat dok tunggu kad kawin makcu ecah nih

kekkeke

cikgu jawe said... Best Blogger Tips

kan aku dh kata. ko blogger full version. wakakakaka!

*nyorok*

cikgu jawe said... Best Blogger Tips

ecah.. kalo nk cantik gambat last tu. gambor pengantin warnakan yg lain kasi hitam putih. objek dia pengantin kan..

sekian pandangan dr photografer baru belajar. hihi

Ecah said... Best Blogger Tips

yanie : uwaaaa!!! aku yg ko tanya.. makcu nak langsung kena tunggu owang dtg minang dulu.. ni btg idong owang nak dtg minang pun lom ado laiieee... ahaks!! :p

Ecah said... Best Blogger Tips

Cj : wakakakakaka.. full version meh?? gambar tu tak di edit la cj.. dr camera tu.. masa amek hari tu mmg wat camtu.. sesaje gatal.. ahaks!!

saya said... Best Blogger Tips

bestnya jln2 pergi kenduri kawen.. btw, pengantin tu sangat cantik... tuan blog bila pulak. hwuahhahaa....

@yue said... Best Blogger Tips

cah, aku pn tggu kenduri kawen kasih ni..ritu iye2 mtk almat aku *oh kasih aku nk pindh ni alamt ritu x valid ye...

CJ <- emm..nk skop kt pantin tu xde kaler..bju dia kn putih..hehe..*mari blaja editing

eedany said... Best Blogger Tips

soalan cepu perak...

tuan punya blog bila lagi?

:P

Ecah said... Best Blogger Tips

saya : hahaha.. mmg pengantin itteewww cantik.. errr... tuan blog tak tau bile.. kalo ade nnt tuan blog akan war2 kan.. sila dtg yer.. hahahahaha...

Ecah said... Best Blogger Tips

@yue : yezzzaaaa!! sama2 kita nanti kan kenduri nyer ittteeewww...

Ecah said... Best Blogger Tips

Eedany : jawapan cepu perak.. tuan punya blog xtau lagi!!! insyaALLAH ade jodoh akan diwar2 kan.. dany datang ye.. hehehehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...