Wednesday, February 4, 2009

Aku di t-a-g

Hehehe.. dah lama dah si puteri yang suka berkelana ni suh aku wat tag ni... tapi aku wat dunno je.. sampai la aku hampir2 terlupa.. aku pi godek2 balik blog dia.. jumpa kat sini ... hmm...





Peraturan untuk menerima award ini ialah :
Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
Udah letak.. kalo tak caya.. tgk sendirik...


Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda
award ini telah diberikan oleh puteri yang suka berkelana... klik PK


Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.

1. aku suka kucing.. yeeahhh!!! memang ittewww peneman idup aku.. (buat masa skrg la..)
2. aku suka kekanak.. sebab tu anak sedara aku rapat ngan aku..
3.
selain kucing.. aku suka gi hiking + camping.. go ecah go..
4.
aku juga suka main paintball.. kill kill kill... die die die.. hahahaha
5. aku lebih ramai kengkawan lelaki dari kengkawan pompuan.. (tak tau kenapa.. tp tu la hakikat nyer)
6. aku memang suka berjalan.. kalo time banyak duit.. besh ooo berjalan2 ni..
7. aku suka drive lelaju.. (itteeww hobi sampingan aku.. hanya di buat di kala dan waktu tertentu sahaja.. hiks!!.. jgn tiru.. pandu dengan cermat.. ingat la org tersayang..)
8. dulu.. aku suka menari.. dulu aku juga penari.. tp kini tidak lagi.. :(
9. aku nak kawen!!! erks!! ade ke orang yg tak nak kawen.. (x patut.. x patut.. kawen itu dituntut.. ahaks!! dasar miang)
10. last but not least.. aku adelah penggemar coklat yang tegar.. coklat!!!!! nyum!!nyum!!nyum!!



Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
1. aku tak tau nak pilih sape
2. sape yg rajin masuk dan baca
3. sila la amek award ni ye..
4. jgn segan jgn malu
5. amek la saje
6. award ni bukan aku sorang je yang punya
7. ramai ape yg cute blog nyer
8. ha... amek la...
9. kepada yang membaca blog ni dan teruja.. ahaks!!


5 Orang Mengetuk KeyBoard:

[yAN!e][pUTraJAya] said... Best Blogger Tips

dinda pun terasa dan merasa nak kawin..

ha ha ha....

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

Ecah said... Best Blogger Tips

yanie : hahahahah... dinda mmg dr dulu gataiii!!! eh.. kawen tu di tuntut... ahaks!!

[yAN!e][pUTraJAya] said... Best Blogger Tips

betul...betul..betul....

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

Mr. Janggel said... Best Blogger Tips

Gatai??? kahkahkahkah....

Ecah said... Best Blogger Tips

janggel : hahaha.. ko pun dah gatai gak kan... ko tak nak kawen ke..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...