Tuesday, February 3, 2009

Jemputan Paintball

Hari ahad lepas dapat jemputan dr DBKL main paintball untuk agensi dan wakil media.. konon nyer nak gi awal.. kul 7.30.. tp.. aku terbangun lewat ko.. hamek.. dekat kul 9 baru aku gerak dr umah. seb baek la kasih tak membebel.. wakakakaka.. sebab aku nyer agenda kan.. so dia ikut je la kan.. kalo tak.. harus aku kena bambu 1-2 bakul.. wakakakaka...


Aku tak sempat amek gambar.. ni je aku sempat..


aku la tu tengah cuci mask bg clear.. gambar ni aku cilok dr blog kasih..

Sampai kat sana dalam kul 10.. penat mencari parking.. dah dpt parking lak.. penat mencari padang.. *(^*%&*%& je aku rasa.. call iqbhal ngan ady.. tak sampai lagi memasing.. takpe.. mencari tempat berehat.. kul 1 lebih mula pertandingan.. walaupun team aku kalah kali ni.. tp aku puas hati.. sebab aku dapat lepas rindu + gian.. dah lama tak main paintball ni.. kasih pun jadi teruja.. kalo ade.. ko nak main ke kasih!!!

Tak byk team untuk agensi dan wakil media.. team nyer..

1. PJC.. Team aku la tu
2. DBKL
3. TV3
4. 8TV
5. KLFM
6. Karangkraf

Tu la dia team yg main.. hehehehe.. kalo nak tau crite detail leh tgk blog kasih.. hehehe... KASIH

4 Orang Mengetuk KeyBoard:

shah said... Best Blogger Tips

waaa main paintball
reti eh... terrer laaa

teman tak pernah main paintball ni...takde peluang langsung...

PJC tu ape eh

Ecah said... Best Blogger Tips

shah : ala.. ni pun sbb tempat keje antor.. heheh.. PJC tu Putrajaya Corporation

[yAN!e][pUTraJAya] said... Best Blogger Tips

kanda...
kata kalau ada paintball...
nak ajak dinda sekali pi tgk...

majuk arrrr 18 saat...

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

Ecah said... Best Blogger Tips

yanie : tak teringat la nak ajak.. lg pun dinda ke PD kan.. teetttttt!!!! masa merajuk udah tamat.. sila kembali ke mode asal... hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...