Friday, March 27, 2009

Salam perpisahan...

aiiyakkkk!!! tajuk manyak suspen lor!! heheheh.. salam perpisahan bukan utk blogger.. tp untuk kawan aku Nooridayu Mat Ripin yang akan berhenti keje ujung bulan ni.. Adooiii!!.. banyak kenangan la dengan dia ni.. sedih je rasa bila dapat tau yang dia akan berhenti keje sebab mengikut suami nyer yang bekerja di Libya.. orang nyer kecik molek je.. cakap pun lembut jer.. hehehehe.. sungguh pun begitu.. jangan tengok dia kecik dan molek dia lemah yer... kami di sini akan kehilangan sebutir bintang tau!!!! ayu ni juara kayak kategori agensi untuk K1 dan K2..uuuu!!!... aku kenal dia bila aku mula menjebak kan diri main perahu panjang.. dari situ la perkenalan kita orang.. dari perahu panjang.. dia pun salah seorang yang mmg terlibat ngan aktiviti mendaki dan juga paintball.. ha!! camne aku tak sedih... memang aku agak rapat ngan dia.. uwaaaaa!!!!! tapi nak wat camne kan.. dia dah bersuami.. aku ni belum lagi.. ooppppsss!! jadi dia harus lah tidak mengingkari kata2 suami.. ceh!! ceh!! ceh!! ayat!! kemain lagi.. aku doakan semoga kebahagian yang dia kecapi sekarang akan berkekalan hingga ke akhir hayat nyer... aku pasti akan rindu kawan ku ini.. AYU!! walau pun ko jauh nun di Libya.. aku dan kawan2 yang lain pasti akan merindui kehadiran ko disisi kami semua.. simpan kenangan bersama sebagai memori terindah yer... will miss u so much!!!!


ni lah orang nyer.. kecik comel je..




masa kenu kebangsaan..


mana ni sukan air putrajaya.. ayu yg bertutup muka nyer tu..


masa latihan perahu.. gembira sungguh si comel ni.. ahaks!!


masa trip ke gunung bunga buah..


di puncak gunung bunga buah..


group paintball.. indah nyer saat ini..


so sweeeetttt!!!


with the geng..


kenangan terindah kan!!


will miss u so much dear.. yang kat blakang tu coach perahu panjang aku.. heheheh


p/s : entry ni akan berada di atas sehingga la 31 mac 2009

Aku rindu kat budak ni!!!!

adoi la.. ni belum ade anak.. sok dah ade anak.. xtau lak camne kan.. hehehehe.. sib baik la ko dah dekat aqilla ooiii!!.. kot dulu.. jenuh nak pi tengok.. nun di johor.. la ni da dekat.. ingat sat lagi nak pi jenguk dia jap.. di puchong!!! ehehehe.. sgt dekat kan.. rindu!! rindu!! rindu!! opppsss... cam anak sendiri lak..


hehehehe.. camno la kalo anak sendiri sok kan.. ahaks!!!



petang ni makcu dtg yer cayang.. muuuaahhhh!!!

Tuesday, March 24, 2009

Happy Birthday Malim..

Entry kali ni khas untuk malim... Siapa Malim ni.. aku sendiri pun lom penah tengok muka dia secara face to face.. cuma kenal di alam blog sajork.. tak berkesempatan lagi jumpa mamat ni.. walaupun hari tu dia balik Malaysia.. tapi lom ade rezeki nak jumpa dia.. hehehehe... ape yang istimewa sangat malim ni... hahahahaha... bakat dia yang pada aku istemewa.... suka baca blog dia.. lebih2 lagi tengok gambar2 yang Malim snap.. Keje aku adalah mencuri secara HALAL yer.. ade ke term tu.. hahaha.. ye la.. aku nak amek gambar.. aku minta la kebenaran dulu.. kalo aku terlupa, aku terus kidnap je gambar tu.. *mati la.. perompak gambar katanyer... ha.. ape2 pun aku nak wish kat dia.. sempena hari keputeraan dia yang ke brape tu dirahsia kan... wakakakakaka

HAPPY BIRTHDAY MALIM!!!!!
SEMOGA DI PANJANGKAN UMUR DAN DI MURAHKAN REZEKI...
MOGA DIBERI KESIHATAN YANG BAIK..
SEMOGA DIBERKATI HIDUP DI DUNIA DAN AKHIRAT...
SEMOGA DIPERMUDAHKAN PERJALANAN STUDY..
SEMOGA APE JUA YANG KO IMPIKAN MENJADI KENYATAAN..

Aku rindu akan dia...

Hahahaha.. statement.. sesuatu occay!!!.. ye la.. aku tgh rindu ni.. rindu sgt2 kat anak berbulu aku yang terpaksa aku tinggalkan kat kampung.. sebab ape.. sebab ade manusia yang dengki khianat kan.. tak leh tengok orang senang kan.. ade je nak cari pasal kan.. padahal aku tak penah menyusahkan dia pun kan.. dah ko tak suka kucing... jangan la ko rampas kebahagian kucing tu.. sib baik la aku leh hantar anak2 berbulu aku tu ke kampung.. kalo yang bela then takde orang di kampung yang sanggup bela.. how??? tak ke kesian kat kucing tu.. tapi nanti aku akan bawak balik anak berbulu aku ke sini.. tapi 2 ekor je la.. yang lain aku tinggalkan di kampung sajork.. mula2 aku nak adoptkan yang lain tu.. lama2 abg chik aku secara suka rela nak bela anak berbulu aku tu.. seb baik la abg chik aku nak bela.. kalo x.. hmmmmm... terpaksa la aku berpisah ngan anak2 berbulu aku tu.. cuma aku tetap akan rindu dorang la.. leh tengok bila balik kampung nnt.. aku akan bawa balik anak berbulu aku yang 2 ekor ni.. abang askoke aku yang minta aku bawak balik 2 ekor ni.. almaklum la.. anak berbulu kesayangan dia.. hehehehehe.. Ape2 pun aku sangat2 RINDU ngan semua anak2 berbulu aku tu.. uwaaaaaaa!!!!!!



Babybugs


Tiger

Friday, March 20, 2009

Pet shop baru!!!!!

Baru teringat pasal kedai pakcu lepas terbaca blog mondok.. hehehe.. nak tolong pakcu wat promosi gak la.. mondok!!!.. thanks.. ingat kan mak yer pasal kedai pakcu tu.. hehehehe!!!

Pet shop baru!!!!!!

Pembukaan Pakcu Usual Pet shop akan di adakan pada 29hb Mac 2009.. pelbagai .barang menarik untuk binatang peliharaan ade di kedai tersebut..
Jom gi ramai2.. Tak nak beli pun xpe.. tengok2 ape yang ade kat sana.. mana la tau tetiba berkenan di hati kan.. nasihat penjagaan kesihatan pun ade.. makanan kucing & haiwan peliharaan lain pun ade ... Macam2 ade!!! Jom la datang..

Eh.. mana kedai nyer yer!!!!!! Ha.. kat sini.. meh tgk..

No: 7, Jalan 15/1D,
Seksyen 15,
Bandar Baru Bangi,
Selangor Darul Ehsan.



klik imej untuk besarkan..


Datang jangan tak datang...

Datang jangan tak datang...

*** Petshop mula beroperasi pada 28 Mac 2009.
Promosi pembukaan dari 29 Mac hingga 31 Mei 2009. ::.

Wednesday, March 11, 2009

Masuk keje da...

yuhuuuuuuu!!! aku udah kembali.. uishhhh!! malas tol la nak gi keje semlm ngan hari ni.. ekekekeke.... nnt2 la aku hapdet yer.. skrg ni dlam mood tak berapa nak rajin.. daaaaaa...

Thursday, March 5, 2009

Cuti lagi!!

Uhuk!!uhuk!!uhuk!! aku tersedak weiii.. ade orang sebut nama aku la.. kemain lagi kan... wah wah wah kasih!!!.. kemain lagi ko meronggeng kan.. jumpa malim lagi.. ini tidak adil.. ini buleh mendatangkan kemarahan kepada beta.... takpe.. ade masa turn aku lak jumpa yer.. ko sebagai menteri penasihat seperti biasa harus la menemani aku.. hiks!! untuk pengetahuan korang.. aku sekarang kat ipoh.. masih lagi bercuti... tunggu la nanti 10hb baru aku masuk keje.. aku tau kasih.. ko da rindu aku kan.. kan.. kan..kan.. ahaks!! takpe.. nanti kita beronggeng same yer.. i promise.. wah!! ghetu..  hehehehehe.. k la.. aku chow dulu yer.. daaaaaa.... windu kowang.. muuuaaahhh!!!! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...