Tuesday, April 21, 2009

Aku tau!!!

Aku tau korang rindu kat aku... kan.. kan..kan.. wakakakaka.. perasaan dan perah santan sungguh... tapi nanti la aku hapdet yer... hari ni baru masuk keje.. so banyak keje yang aku kena setel kan skit demi skit.. nanti aku hapdet yer.... daaaaaa!!!!


Team perahu panjang.. malam berangkat ke perlis..


Monday, April 13, 2009

Teruja ooiii!!!

Adoi la.. aku sangat2 teruja bila tengok gambo2 kucing ni.. ni antara gambar yang sempat aku cilok dari forum yang slaluu aku jengah.. gambar seme kucing ni di ambik masa cat show.. adoooiii laaaa!! meleleh air liur aku tengok.. bila la leh dapat kucing camni.. tunggu kaya raya la yer.. sebab kos nak jaga memasing je dah hampir menjangkau gaji aku kot.. muehehehe.. xpe la.. jaga la anak2 berbulu aku yang ade ni.. tak banyak kerenah pun yer.. tapi aku tetap la berangan nak bela salah sekor dari yang ade ni.. huhuhuhuh...


ni baka american curl.. adoi la.. tengok la telinga dia.. cute!!!!


ni pun american curl gak.. tp yang menjadi perhatian aku.. cara dia berposing bersama topi gucci tu.. pergh!!! ekekeke...


yang ni plak baka scottish fold ear.. comeii je tengok telinga dia kan..


adoii la.. gebu gile baka exotic persian ni.. bulat je aku tengok.. cuba cari mana kaki dia.. hahaha.. wat bantal peluk best ni..


ini baka idaman kelbu!!! baka maine coon.. dan nama dia ialah ironmaine.. umur nye dalam setahun x silap aku.. bayang kan baru setahun da besar ni.. yang ni leh besar lagi kalo betul gaya bela.. adoiii laa.. bila la leh termakbul nak bela ni.. adesss!!!


ni pun idaman kelbu gak.. Norwegian Forest.. so the gebussss!!!


Thursday, April 9, 2009

Bila aku ala ala model..

Perghhhhh!!! tajuk x boleh blah... berangan ke weiii... hehehe.. masa aku kemas2 umah senawang hari tu.. aku terjumpe gambar yang dah agak lama aku simpan.. tetiba rasa cam jelita la konon kan.. muka rasa cam ala2 suci je kan.... wakakakakak.. so aku scan la gambar nyer... meh la tengok gambar nyer.. sekeping je.. sebab ni je yang ade dalam simpanan aku.. yang lain seme di simpan oleh pihak terbabit..... huhuhuhu...

Monday, April 6, 2009

Jom karok!!!! mengarok????

Hari jumaat lepas aku ade rasa cam nak tengok wayang.. tp akibat keletihan tranning perahu panjang aku batal kan saje hajat aku tu.. lagi pun kalo aku nak tengok pun.. aku sensorang je kan.. lebih elok la kire nyer aku menggunakan sepenuh masa yang masih berbaki pada jemahat malam tu untuk bersenang lenang merehatkan badan dan minda.. hehehehe..

Sedang aku elok bersenang lenang.. dalam kul 9.30.. tetiba aku di kejutkan dengan deringan tepon.. cis!! cis!! dan cis!! sape la plak yang mengganggu aku yang sedang bermeditasi ni.. tepon ku angkat.. terdengar satu suara yang tak brape merdu di ujung talian... "cah.. jom gi karaoke.. body gurad lg 2 org ikut gak.." terus aku bertukar mood occay!!.. "boleh.. boleh.. cah pun takde wat ape ni.." tetiba kuar je tanduk yang selama ini aku sorok kan dr pandangan orang.. wakakakaka.. dasar!!


Bersiap.. sepantas halilintar yer!!!.. hamboi2.. kemain lagi.. bab meronggeng kemain laju.. cuba bab pi ceramah agama.. tadarus al-quran ke.. kemain terkedek kedek lagi ko yer cah!!... muehehehehe... aku kuar agak lewat.. ye la.. durang pun bg tau time durang dah nak kuar kan.. nasib la kan.. menunggu la durang.. dalam perjalanan dapat sms.. "kat bilik 813 tau" baek lah bodyguard terchenta.. saya datang... hehehehe.. sampai je di alamanda.. terus menuju ke bilik 813.. dah mula buat sesi pemanasan badan dah durang.. dah mula melalak pun.. aku sampai dalam kul 10.. melalak dan beronggeng lah memasing sehingga kul 12..




aku yang baru sampai.. terus snap gambar.. dasar kan!! *sori yer.. kualiti gambar kureng memuaskan kerana menggunakan camera hp cikai ku.. ahaks!!

inilah bodyguard2 terchenta.. sesi me "sumbang" kan suara..


aku yang nak menyebok gak.. khusyuk yang belakang aku tu melalak..


bajet macho la ye.. kontrol.. kontrol...


teetttttt!!!! hemek ko!! bodyguard paling muda.... speku.. speku.. *mati la..

Lepas sesi melalak dan me "sumbangsih" suara.. kita org menuju ke lot ten di bangi.. kenapa panggil lot ten.. sebab ade 10 unit gerai makan di situ.. hehehe.. ape yang aku makan.. aku makan mee bandung muar yang amat besh!!! sedap!!! yummy!!! bersama milo ais yang nyaman... hehehehe... kul 2.. aku dan bodyguard menuju pulang ke sarang memasing..


ni la yang aku makan.. mee bandung muar yang besh!!.. kasih!! nanti nak pergi tak..


Tengah hari sabtu nyer plak.. aku ke sg.besi.. gi ambik makanan anak berbulu.. pastu terus ke bangi.. gi ke pakcu usual petshop.. lama gak aku kat sana.. pi mencuci mata kat sana.. meneman member aku yang nak beli cat carrier ngan ear cleaner untuk anak berbulu dia.. sambil tu aku bermain main la ngan PR kat kedai pakcu tu.. comel2.. dan gebus2.. sukeh aku.. mari mencuci mata.. :P ni antara PR nyer.. ekekeke..


Sesampai je.. aku di sambut ngan keletah budak ni.. tido sampai x hengat dunia.. comel!!


ni la dia PR2 kat kedai pakcu tu.. ni nama dia tinta amanda.. baka british chort hair..


yg ni plak.. titik aurora.. baka maine coon.. sgt aktif yer


ni nama nyer kido.. domestic long hair..


yang ni nama dia rimba... sangat2 peramah yer..


dan yang ni rocky.. dia ni la yg aku geram sgt ni..


tgk la betapa besar nyer dia bila aku angkat.. sgt manja yer..


muka yang ala2 mintak di cium.. ahahahaha


comel kan... geram wooo!!!


si kecik ni pun ade..


aku paling suka tengok si rimba ni.. sgt cool bila kuku nyer di potong.. kalo kucing lain da kena cakar dah tu..

Lepas tu aku blk ke senawang.. melepak je aku kat sana.. hari ahad nyer plak aku keluar menyelesaikan ape yang patut.. kebetulan abang sepupu aku tepon ajak kuar.. melepak la aku ngan dia.. bosan nyer pasal.. abang sepupu aku ajak pi tengok wayang.. apeeeee!!! wayang???? ehehehehe.. aku on je.. pi la kita orang ke semban 2.. aku nak tgk fast n furious.. tapi full house meh.. seme waktu tayangan FULL!!!.. last2 kita org tengok cite My Bloody Valentine..



cite ni not bad la.. cite pembunuhan yang berlaku masa hari valentine.. dah kata cite pembunuhan kan.. harus la korang tgk darah ngan mayat je sepanjang cite tu... hmmm.. kalo korang nak tau korang tengok la sendiri yer.. sepanjang cite ni ade sorang minah dok sbelah aku.. asyik dok mejerit je keje nyer.. seb baek la dia menjerit tu menghala ke telinga boipren dia.. sian.. boipren dia.. kuar2 wayang pekak sekejap gamak nyer.. hahahahaha..

Friday, April 3, 2009

Bila aku buhsan...

Entry tidak bergambar...

Semalam aku terasa amat bosan di kala petang menjelang.. hehehe.. sebab takde latihan perahu panjang.. aku kematian akal.. nak pergi ke mana yer.. hmmmmmm... tiba2 seperti ade mentol menyala di kepala ku.. korang nampak tak.. nampak tak.. kalo korang nampak makne nyer lagi 2 jemahat korang jalan... hehehehe.. aku terasa seperti gatal je kaki aku ni nak gi tengok wayang.. ni kasih punya pasal la ni... salahkan kasih.. sebab dia tengok wayang ngan adik kesayangan dia... hahahaha.. aku pun mendail nombor 012-306***** tit..tit..tit..tit.. ade irama lagu mat salleh.. tiba2 terdengar suara tak berapa merdu di ujung talian.. hello.. bla...bla..bla.. aku kat taman lagi.. durang ni seme cam tak nak balik je.. oooohhhh!! aku lupa yang budak tu bos nyer takde.. maka berbondong2 la mereka seme tu berjalan ke taman.. cis!! cis!! dan cis!! mentang2 kucing durang gi taman negara.. kemain lagi si tikus2 berlarian kegirangan yer.. aiseyy!!! lari topik lak tetiba.. aku nak ajak budak tu gi tengok wayang sebenarnya.. tapi aku pasti budak tu keletihan sebab asyik berlarian kegirangan kerana ketiadaan bos tercinta.. aku syak.. hari ni pun dia berlarian gak.. hehehe... xpe.. aku tidak mati akal di situ.. aku pulang.. sambil kepala melayan radio yang tak berapa hangat.. sampai di rumah.. aku bersiap ala kadar dan keluar semula.. yer!!!! aku keluar sensorang... heheheheh... aku memang tak kisah kalo keluar sensorang.. dah biasa.. dari dulu sampai sekarang.. ade orang takleh kalo keluar sensorang.. kalo keluar mesti nak ade teman.. tapi aku tak.. aku layan je keluar sorang2.. kadang2 kita pun perlu masa bersendirian bukan... ecececececece.. sampai di alamanda aku dah berkira2 nak tengok cite fast and furious.. tapi cite tu tak best la kalo tengok sensorang... ok.. aku tengok cite knowing.. ala.. cite yang telah digembar gemburkan oleh si budak gebu tu... ala.. budak gebu yang ketembelan dulu tu.. apeee??? korang tak tau.. ni ha.. budak ni.. ----->>>> kasih.. sebab dia kata cite ni buat dia tak sempat nak boring kan.. ok.. aku layan.. cite dia not bad la.. kira tak rugi la budak tu buat promosi tak berbayar kan.. tapi yang tak best nyer... ade la 2 orang minah ngan sorang mamat yang tak brape nak menghormati suasana orang nak tengok wayang... buduh!!!..kalo ko nak tengok wayang.. korang 3 orang je.. sila la book satu pawagam tu untuk korang je yer... ade ke patut...tengah2 orang tengok cerita.. dengar budak 3 orang ni tetiba gelak mengilai.. ntah ape yang lawak nyer.. aku pun tak tau.. dah tu asyik dengar suara dorang berborak dalam pawagam... mengganggu betul.. hmmm.. sib baik aku duk agak jauh dari durang.. tp still dengar sayup2 suara durang.. aku xtau la kalo yang duk dekat tu.. lagi la mengganggu.. ape2 pun.. hari yang berlalu semalam telah ku isi dengan nonton wayang.. hehehehe.. maka tidak la buhsan sangat hari aku kan.. lalalalalalalalalala...

Thursday, April 2, 2009

perahu panjang..

Bulan jun ni akan di adakan PIDBF.. ape ke jadah nyer tu.. ha.. Putrajaya International Dragon Boat Festival.. tahun lepas aku tak join.. atas sebab2 yang tak dapat di elakkan.. so.. tahun ni aku beraksi kembali.. yeeaaahhhh!!!.. so semalam aku da mula turun latihan.. latihan setiap hari isnin.. rabu dan jumaat.. tapi semalam tak cukup korum.. so.. takde la turun ke air.. hehehe. cuma wat latihan fizikal sajork.. tu pun mcm mintak nyawa nak nyudahkan latihan... hahahaha.. padan muka aku.. da lama sgt tak bersenam.. sekali pi latihan.. hamek ko!!! rasa nak muntah.. coach aku ni kalo time latihan.. dia kureng belas kasihan.. kalo dah nama pun latihan.. sendiri mau ingat la kan.. tapi.. selepas latihan kita org memang ahli keluarga yang akrab.. bak kata coach aku... "DI AIR KITA BERTARUNG... DI DARAT KITA BERKAMPUNG" ha.. camtu le semangat kita orang seme.. tapi tahun ni kembali nyer kita orang tanpa ayu menemani.. Ayu ni kira orang kuat team perahu pompuan la.. kalo korang tak tau sape ayu.. sila selak entry2 sebelum ni.. hehehehe.. tapi takpe.. perjalanan harus diteruskan.. dan kali ni aku telah mengheret sama budak baru opis aku.. si ain ngan ramona utk join skali.. hamek korang... nak termuntah ijo memasing semalam.. hehehe.. hopefully hari jemahat ni leh turun air.. dah lama tak turun air wooooo.. aku sangat heeeeppiiiii!!! kerana aku sudah kembali beraksi.. yeeeaaahhhhaaaaaa....


ni la dia coach aku.. bro azli.. setiap kali latihan.. anak dia mmg sentiasa menemani..


yang mana satu aku.. sila teka.. hehehehe

Wednesday, April 1, 2009

ape ke hal nyer!!!!! vengong!!

From: HAPPY HRS
Date : 27/3/2009
Time : 15:55:33
GUINNESS: Buy 1 Pint; FREE 1/2 Pint. TIGER starts @ 29net/jug.
HEINEKEN starts @ Buy 4; FREE 3! BEST HAPPY HOURS IN KL (12pm-10pm)!
QUATTRO @ avenue K. 21666566


From: +60149385606
Date : 29/3/2009
Time : 16:54:39
Free SMS: Nak download Japanese Video Clip & MP3 yg changgih??
logon to ON ANGEL 32180
http://www.japanese-hot-girls.co.cc


From: LADIES NITE
Date : 1/4/2009
Time : 15:13:52
SHOWTIME: LADIES NITE TONITE!
New Promo: BUY 1; GET 1 FREE on Drinks @ SMIRNOFF ICE BAR (-15 deg).
RnB with TJ da DJ & Darren.
THE SANCTUARY (Curve). 77105033.

adoiii laaa... takde keje lain ke dorang ni.. makin lama makin galak lak mesej ni aku dapat.. huhuhu.. sape nak join.. clubbing yukkk!!! malam ni kita berdansa..*mati la.. ko nak mampos.. buang tebiat ke cah.. hehehehehe... :p

yer sayer!!!!

yer!!! yer!! aku tau.. dah agak lama aku tak hapdet blog.. ade je crite aku nak tulis.. tapi sempat tulis dalam kepala otak aku je... tak sempat aku nak salurkan ke saluran yang betul.. camne tu.. wakakakakaka.. aku tau.. korang rindu kat aku.. eh!! ade ke.. sila abaikan.. tetiba mood perasaan dan perah santan.. dulik ape aku kan.. lantak la kan.. blog aku.. jiwa aku.. ades!!! melalut sudah.. xpe... xpe.. nanti aku hapdet panjang skit yer.. sekarang ni aku dalam mode hibernate jap... boleh kan.. apeeeee?????? tak boleh... baek lah.. nanti aku hapdet yer.. sementara tu tgk gambar si comel ni dulu yer.. daaaaaaaa.....


si algo..


si kilau...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...