Friday, April 3, 2009

Bila aku buhsan...

Entry tidak bergambar...

Semalam aku terasa amat bosan di kala petang menjelang.. hehehe.. sebab takde latihan perahu panjang.. aku kematian akal.. nak pergi ke mana yer.. hmmmmmm... tiba2 seperti ade mentol menyala di kepala ku.. korang nampak tak.. nampak tak.. kalo korang nampak makne nyer lagi 2 jemahat korang jalan... hehehehe.. aku terasa seperti gatal je kaki aku ni nak gi tengok wayang.. ni kasih punya pasal la ni... salahkan kasih.. sebab dia tengok wayang ngan adik kesayangan dia... hahahaha.. aku pun mendail nombor 012-306***** tit..tit..tit..tit.. ade irama lagu mat salleh.. tiba2 terdengar suara tak berapa merdu di ujung talian.. hello.. bla...bla..bla.. aku kat taman lagi.. durang ni seme cam tak nak balik je.. oooohhhh!! aku lupa yang budak tu bos nyer takde.. maka berbondong2 la mereka seme tu berjalan ke taman.. cis!! cis!! dan cis!! mentang2 kucing durang gi taman negara.. kemain lagi si tikus2 berlarian kegirangan yer.. aiseyy!!! lari topik lak tetiba.. aku nak ajak budak tu gi tengok wayang sebenarnya.. tapi aku pasti budak tu keletihan sebab asyik berlarian kegirangan kerana ketiadaan bos tercinta.. aku syak.. hari ni pun dia berlarian gak.. hehehe... xpe.. aku tidak mati akal di situ.. aku pulang.. sambil kepala melayan radio yang tak berapa hangat.. sampai di rumah.. aku bersiap ala kadar dan keluar semula.. yer!!!! aku keluar sensorang... heheheheh... aku memang tak kisah kalo keluar sensorang.. dah biasa.. dari dulu sampai sekarang.. ade orang takleh kalo keluar sensorang.. kalo keluar mesti nak ade teman.. tapi aku tak.. aku layan je keluar sorang2.. kadang2 kita pun perlu masa bersendirian bukan... ecececececece.. sampai di alamanda aku dah berkira2 nak tengok cite fast and furious.. tapi cite tu tak best la kalo tengok sensorang... ok.. aku tengok cite knowing.. ala.. cite yang telah digembar gemburkan oleh si budak gebu tu... ala.. budak gebu yang ketembelan dulu tu.. apeee??? korang tak tau.. ni ha.. budak ni.. ----->>>> kasih.. sebab dia kata cite ni buat dia tak sempat nak boring kan.. ok.. aku layan.. cite dia not bad la.. kira tak rugi la budak tu buat promosi tak berbayar kan.. tapi yang tak best nyer... ade la 2 orang minah ngan sorang mamat yang tak brape nak menghormati suasana orang nak tengok wayang... buduh!!!..kalo ko nak tengok wayang.. korang 3 orang je.. sila la book satu pawagam tu untuk korang je yer... ade ke patut...tengah2 orang tengok cerita.. dengar budak 3 orang ni tetiba gelak mengilai.. ntah ape yang lawak nyer.. aku pun tak tau.. dah tu asyik dengar suara dorang berborak dalam pawagam... mengganggu betul.. hmmm.. sib baik aku duk agak jauh dari durang.. tp still dengar sayup2 suara durang.. aku xtau la kalo yang duk dekat tu.. lagi la mengganggu.. ape2 pun.. hari yang berlalu semalam telah ku isi dengan nonton wayang.. hehehehe.. maka tidak la buhsan sangat hari aku kan.. lalalalalalalalalala...

6 Orang Mengetuk KeyBoard:

miSz.haNie said... Best Blogger Tips

yg 3 eko tu...
tu bkn org..
tu monyet!
hahahahahahah

KaSiH said... Best Blogger Tips

best kan cite tu...nnti ada lg cite camtu kita pegi ek..ek...

Mr. Janggel said... Best Blogger Tips

hmmm itu jer la kerojernyer....

Ecah said... Best Blogger Tips

hanie : hahahaha..ye!!! 3 eko tu adalah monyet baru terlepas sarkas... ekekekeke..

Ecah said... Best Blogger Tips

kasih : insyaALLAH...

Ecah said... Best Blogger Tips

janggel : itu lah jugak kerojer ko kan janggel.. kan..kan..kan.. :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...