Thursday, April 2, 2009

perahu panjang..

Bulan jun ni akan di adakan PIDBF.. ape ke jadah nyer tu.. ha.. Putrajaya International Dragon Boat Festival.. tahun lepas aku tak join.. atas sebab2 yang tak dapat di elakkan.. so.. tahun ni aku beraksi kembali.. yeeaaahhhh!!!.. so semalam aku da mula turun latihan.. latihan setiap hari isnin.. rabu dan jumaat.. tapi semalam tak cukup korum.. so.. takde la turun ke air.. hehehe. cuma wat latihan fizikal sajork.. tu pun mcm mintak nyawa nak nyudahkan latihan... hahahaha.. padan muka aku.. da lama sgt tak bersenam.. sekali pi latihan.. hamek ko!!! rasa nak muntah.. coach aku ni kalo time latihan.. dia kureng belas kasihan.. kalo dah nama pun latihan.. sendiri mau ingat la kan.. tapi.. selepas latihan kita org memang ahli keluarga yang akrab.. bak kata coach aku... "DI AIR KITA BERTARUNG... DI DARAT KITA BERKAMPUNG" ha.. camtu le semangat kita orang seme.. tapi tahun ni kembali nyer kita orang tanpa ayu menemani.. Ayu ni kira orang kuat team perahu pompuan la.. kalo korang tak tau sape ayu.. sila selak entry2 sebelum ni.. hehehehe.. tapi takpe.. perjalanan harus diteruskan.. dan kali ni aku telah mengheret sama budak baru opis aku.. si ain ngan ramona utk join skali.. hamek korang... nak termuntah ijo memasing semalam.. hehehe.. hopefully hari jemahat ni leh turun air.. dah lama tak turun air wooooo.. aku sangat heeeeppiiiii!!! kerana aku sudah kembali beraksi.. yeeeaaahhhhaaaaaa....


ni la dia coach aku.. bro azli.. setiap kali latihan.. anak dia mmg sentiasa menemani..


yang mana satu aku.. sila teka.. hehehehe

4 Orang Mengetuk KeyBoard:

Malim said... Best Blogger Tips

wah menarik2....

[yAN!e][pUTraJAya] said... Best Blogger Tips

meh nak teka...
kanda ec@h yg.......kayu pengayuh boat tu kan....hahhahha...kurus lidi jer....

kekkekke

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥

*********************************

Ecah said... Best Blogger Tips

yanie : ade kah patut kanda disamkan dengan kayu itu.. cis!! cis!! dan ciss!!

Ecah said... Best Blogger Tips

malim : menarik kan!! hehehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...