Monday, April 13, 2009

Teruja ooiii!!!

Adoi la.. aku sangat2 teruja bila tengok gambo2 kucing ni.. ni antara gambar yang sempat aku cilok dari forum yang slaluu aku jengah.. gambar seme kucing ni di ambik masa cat show.. adoooiii laaaa!! meleleh air liur aku tengok.. bila la leh dapat kucing camni.. tunggu kaya raya la yer.. sebab kos nak jaga memasing je dah hampir menjangkau gaji aku kot.. muehehehe.. xpe la.. jaga la anak2 berbulu aku yang ade ni.. tak banyak kerenah pun yer.. tapi aku tetap la berangan nak bela salah sekor dari yang ade ni.. huhuhuhuh...


ni baka american curl.. adoi la.. tengok la telinga dia.. cute!!!!


ni pun american curl gak.. tp yang menjadi perhatian aku.. cara dia berposing bersama topi gucci tu.. pergh!!! ekekeke...


yang ni plak baka scottish fold ear.. comeii je tengok telinga dia kan..


adoii la.. gebu gile baka exotic persian ni.. bulat je aku tengok.. cuba cari mana kaki dia.. hahaha.. wat bantal peluk best ni..


ini baka idaman kelbu!!! baka maine coon.. dan nama dia ialah ironmaine.. umur nye dalam setahun x silap aku.. bayang kan baru setahun da besar ni.. yang ni leh besar lagi kalo betul gaya bela.. adoiii laa.. bila la leh termakbul nak bela ni.. adesss!!!


ni pun idaman kelbu gak.. Norwegian Forest.. so the gebussss!!!


8 Orang Mengetuk KeyBoard:

miSz.haNie said... Best Blogger Tips

tu ironmaine tu...
kl lg 2 tahun..agak2 buleh jd rimau x??
hahahahahahaah

Malim said... Best Blogger Tips

waaa kucing yang atas tuh mmg telinga dia kelepit ke atas ke? lawaa siotttt

[yAN!e][pUTraJAya] said... Best Blogger Tips

tangkap wat sup ekor pun sodap nih...

kekkekkee.....tak pun wat panggang BBQ kat umah sakura sok...kkekkek

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥

*********************************

Ecah said... Best Blogger Tips

hanie : hahahahha... jd anak rimau bley la.. nak jd bapak rimau xkot.. muehehehehe...

Ecah said... Best Blogger Tips

malim : cantek kan yg american curl tu.. comel!!! yg best nyer yg posing ngan gucci hat tu.. superb!!!

Ecah said... Best Blogger Tips

yanie : ko ni la.. x abes2 nak makan kucing... ko nak jd cam org myamnar ke dik oii!! makan kucing... eeerrrkkkksss!!!

jul's abza said... Best Blogger Tips

nyah...
same jer idaman QOLBU kiter,
Mco & NF tuh..
perghhhhh...!!
(agak2 bleh x cilok Jimmy punye time Cat Show? Wat operasi time dia g JAMBAN la...wakaka..mati mak kalo Mco tuh betul2 ilang..xpasal2 mak jadik saspek utama)

yg American Curl pun idaman jugak
cuma takat mngidam jer la sambil leleh air liur..

British Short Hair si Jimmy tuh masih terbayang2 di mata mak yg kuyu nih (kuyu? uweeekkkkk!)

Lily.Lulu said... Best Blogger Tips

kiutnyaaaaaaa !!!!!
tang telinga yg 1st sekali tu comey
ahahaha !
:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...