Wednesday, May 13, 2009

ehem...

Lama aku tak hapdet blog ni.. penuh sawang dah.. ade member2 yang da membebel tanya biler nak hapdet blog... ye la!!! ye la!! aku nak hapdet la ni.. tapi hapdet skit je la yer.. skrg selain keje yang agak byk kat opis ni.. banyak la jugak nak wat cleaning data.. huhuhu... sekarang kul 5 je aku da gerak pulang.. cam dulu leh balik lambat skit.. la ni tak leh.. kul 6 petang aku da kena terpacak kat Kelab Tasik.. la ni latihan perahu panjang wat tetiap hari.... nak termuntah ijo gak la wat latihan tetiap hari... bukan setakat hari bekerja saje tau.. hari sabtu atau ahad pun ade.. kalo hari sabtu wat.. hari ahad xde la.. tapi kalo sabtu takde.. latihan akan di buat pada hari ahad.. huhuhuhu.. latihan akan dibuat sehingga la sampai hari pertandingan yer.. hari kejadian adalah pada 5-7 jun 2009.. pada kengkawan yang kawen pada hari2 tersebut.. mokcik mintak maap bebanyak la yer tak dapat menghadirkan diri ke mejlis korang... setakat ni yang kawen 6/6 aku da dapat 4 jemputan.. kad pun da sampai.. huhuhuhu.. maap bebanyak.. tak dapat datang.. Nanti la aku wat wish untuk korang yer.. huhuhuh... Untuk Kapt. Hamdan & Ida, Hasnulhakeem & Iz, Wan & pasangan dan juga Peah & pasangan.. aku mintak maap bebanyak tak dpt datang kenduri korang.. wat Kapt. Hamdan.. aku antor wakil je la ek.. ala.. bukan org lain.. buddy ko jugak.. merangkap kekasih terangku.. miahahahaha... ko buli la dia ek.. aku ijin kan... Ok la geng.. wa chow dulu.. selamat nonton gambor.. ekekekeke...


Masa ni tak ramai yang datang latihan.. ramai terlibat ngan perlawanan bola antara jabatan...


Aku 2 org pompuan yang datang.. jadi la.. dari xde langsung.. huhuhuhu...


Masa ni wat kayuhan 2km.. semput mokcik.. mintak nyawa...


Semua da kepenatan da masa ni.. masa ni pun da kul 7 lebih..


Seronok je masa ni.. apa yang penting.. KERJAAAAA SAMA... hehehehe

2 Orang Mengetuk KeyBoard:

[yAN!e][pUTraJAya] said... Best Blogger Tips

[kayuh kak senah...jangan tak kayuh....hahhahah]

Ecah said... Best Blogger Tips

yanie : meh la join kayuh sekali cik kiah!! miahahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...