Tuesday, June 30, 2009

New toys for my furkids

Cadang nyer tadi nak gi amek scratch pad kat kedai pakcu.. da janji ngan pakcu nak amek .. tapi bila sampai sane.. uwaaaa!!! pekerja pakcu dah jual scratch pad yang aku order.. xpe2.. pakcu kata nnt dia order lain.. terpaksa la aku tunggu lagi..... sob..sob..sob.. pusing2 dalam kedai pakcu sekali mata aku elok je berenti kat mainan ni.. ehehehehe.. dah lama niat nak beli.. tp x terbeli2 lg.. kali ni pejam mata je la.. aku beli harness lg satu.. senang nak bwk berjalan 2 ekor tu nnt.. kalo bwk sekor je.. sekor lagi tu memekak dlm carrier.. pastu amek 2 biji bola loceng untk 2 ekor tu.. barang mainan yang dulu da jahanam.. adeh!!! ape la sakai benor kucing aku ni.. huhu... xpe.. balik nnt leh la anak berbulu aku tu main mende alah ni.. dan mainan itteewww adalah... tadaaaaa!!!! ehehehe.. kepada lia ngan adar.. jgn jeles ek.. miahahahaha...


Lepas ni kena rajin potong kuku durang..


xtau la brape lama tahan bola tu.. ekekeke

Thursday, June 25, 2009

Medal PIDBF

Huhuhuhu.. ade orang suh gak aku letak gambar medal kan.. ni la medal2 yg aku dapat sepanjang IDBF tu... huhuhuhuh.. to ayampinko... meh la tgk... miahahahaha..


Naik podium.. amek hadiah..


Suka Tan Sri ek..


Mati la.. di suruh beronggeng..


5 dari 9 medal


4 medal lagi..


Gold medal acara Malaysia Inter-Gov Mixed 12 Crews, Malaysia Inter-Gov Ladies 12 Crews, International Mixed 22 Crews ngan Malysia Mixed 22 Crews


Gold Medal untuk acara Malaysia Club Mixed 12 Crews, Malaysia Club Mixed 22 Crews, Silver Medal untuk acara Malaysia Ladies 22 Crews..


Bronze Medal untuk acara Malaysia Mixed 12 Crews ngan Malaysia Ladies 12 Crews






Friday, June 19, 2009

Gambar PIDBF lagi

Gambar lagi.. sepanjang PIDBF


Tengku Adnan ngan Raja Nong Chik


Persembahan kebudayaan


Para peserta...


Peserta dr British.. ape yang korang tengok??? miahahaha..


Peserta dari Indonesia..


Pink Challenger.. chaiyok!!!


Pink Challenger memberi semangat..


Team Wanita Perbadanan Putrajaya.. yang lelaki jadi koksen ngan drummer.. huhuhu


Chaiyokk!! chaiyokk!!! Kayuh!! Kayuh!!


Team Pacific West


Team Perbadanan Putrajaya.. duk melepak la...


Huhuhuhuhu...


Ni la kekanak ribena.. yipppeee!!!!!


Paddle..


Paddle yang di kumpul.. Mazian si drummer.. ahaks!!


Presiden Perbadanan bergambar dengan team..



Thursday, June 18, 2009

Sepanjang PIDBF

aku tak nak tulis panjang2.. tengok gambor je la yer.. ade gambar lagi.. nanti sambung.. tengok yang ni dulu yer... huhuhuhu


Setelah penat.. hmmm...


warming up session.. yipppeee!!!


nak ke tempat permulaan.. caiiiyoookkkk!!


Ambik napas.. baru lepas menang.. yipppeee!!


kayuh!!! kayuh!!! kayuh!!!


tengok semula video game yg da lepas.. huhuhu


boat berat!!!! kayuh!! kayuh!! kayuh!!!


kayuh lagi!! lagi!! lagi!!


bergelar juara.. ahaks!!


Friday, June 12, 2009

I'm back!!!

ni muka lastday tournament.. ala2 minachi estet kelapa sawit... wakakakakak
Huhuhuhuhu.. baru dapat bernapas setelah sekian lama menyepi.. eh.. bukan menyepi terus ek.. ni kire nak mula bernapas balik la ni.. duk wat latihan perahu je la ni.. tak berkesempatan nak hapdet.. uwaaaaa!!!!!! ni pun gagah kan la jugak menghapdet... nanti korang rindu aku... aku tau tu... kan.. kan.. kan.. nanti2 la aku hapdet gambar aku.. banyak nau nak pilih.. ngan muka aku yang rentung ala2 minachi estet kelapa sawit.. smotip apekah??? k la.. nak bagi tau korang je ni.. yang aku masih bernapas kat muka bumi ni.. insyaALLAH sok aku hapdet kalo sempat yer.. banyak urusan perlu di selesaikan. aku kini menjadi budak skolah balik... saya budak baru belajar.... heheheheh... daaaaaa
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...