Wednesday, July 8, 2009

RM100,000

sekadar hiasan yer.. bagi korang bulat mata...

wah..wah..wah.. verangan nau dapat duit yer.. aku bukan ape.. dok tengok iklan2 kat tv la ni.. asyik tawarkan hadiah duit.. Rm100,000 la.. RM 1 juta la.. macam2 la.. tapi aku tertarik ngan iklan eskem wall's tu.. habiskan RM100,00 dalam masa satu hari... ekekeke... syok kan dapat duit banyak tu... kalo aku la.. ko tak yah bagi satu hari.. ko bagi 2-3 jam pun aku leh abeskan RM100,000 tu.. tau la aku nak menghabis dan melicin kan duit tu camne.. ekekekeke.. kalo korang la dapat duit RM100,000 tu brape lama masa korang amek nak abeskan duit tu... sila jawab ngan tertib yer... ekekekeke


kalo la duit ni duit aku.. huhuhuhuh..

Friday, July 3, 2009

Cayang Kamoo!!

Yer!! sangat2 sayang kat buah hati pengarang jantung ni.. semalam petang tak tau nak wat ape.. balik keje terus gi puchong.. windu kat budak ni.... muuuaaaahhhhh!!! sayang kamooo...


Aqilla leka main tipon.. Ekspresi wajah berbeza..



Alahai!!! geram tengok dia sengih!!!

Wednesday, July 1, 2009

Bila sudah beraksi.. ahaks!!

Semalam aku ade citer pasal mainan baru untuk anak berbulu aku kan.. hahahaha.. seperti yang dijangka kan.. anak2 berbulu yang sangat2 busy body tu amat kehairanan bila aku bwk balik mainan durang... mula2 duk jauh2 je bila aku letakkan cat tree tu di satu sudut umah aku.. lepas tu tak sampai seminit.. ini la yang sempat aku snap....


ish!! ape plak ni.. cek dulu... hmmmm...


hmmmm... sehsuatu ni... bau lain la...


test power dulu.. tahan tak benda ni.. ekekekeke...


rehat kejap la.. duk bawah.. :p


duk atas la plak.. tinggi skit.. hehehehe


menatang ni kena test power dulu... grrrrrrr!!!!

Aku biarkan anak berbulu aku tu main cat tree tu sambil aku mop lantai.. siap mop lantai aku mandikan durang lak... huhuhuhu.. da wongi anak2 berbulu aku tu.. muuuaaaahhh!!!!


tiger lepas mandi... hehehehehe


tengok muka bugs.. dia tau kejap lagi dia bakal dimandikan

bugs lepas dimandikan.. masing2 amek port keringkan bulu...


seperti yang aku jangkakan.. inilah jadi pada tikus tergantung bila anak2 berbulu aku ni agak sakai.. selamat dah tikus tu dr tali gantung... ekekekekek.. :p
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...