Wednesday, July 1, 2009

Bila sudah beraksi.. ahaks!!

Semalam aku ade citer pasal mainan baru untuk anak berbulu aku kan.. hahahaha.. seperti yang dijangka kan.. anak2 berbulu yang sangat2 busy body tu amat kehairanan bila aku bwk balik mainan durang... mula2 duk jauh2 je bila aku letakkan cat tree tu di satu sudut umah aku.. lepas tu tak sampai seminit.. ini la yang sempat aku snap....


ish!! ape plak ni.. cek dulu... hmmmm...


hmmmm... sehsuatu ni... bau lain la...


test power dulu.. tahan tak benda ni.. ekekekeke...


rehat kejap la.. duk bawah.. :p


duk atas la plak.. tinggi skit.. hehehehe


menatang ni kena test power dulu... grrrrrrr!!!!

Aku biarkan anak berbulu aku tu main cat tree tu sambil aku mop lantai.. siap mop lantai aku mandikan durang lak... huhuhuhu.. da wongi anak2 berbulu aku tu.. muuuaaaahhh!!!!


tiger lepas mandi... hehehehehe


tengok muka bugs.. dia tau kejap lagi dia bakal dimandikan

bugs lepas dimandikan.. masing2 amek port keringkan bulu...


seperti yang aku jangkakan.. inilah jadi pada tikus tergantung bila anak2 berbulu aku ni agak sakai.. selamat dah tikus tu dr tali gantung... ekekekekek.. :p

11 Orang Mengetuk KeyBoard:

ayampinko said... Best Blogger Tips

kompom tak boleh taruk kat umah wa..
kucing uma wa dah tak leh panggil kucing.. kene panggil rimau

[yAN!e][pUTraJAya] said... Best Blogger Tips

alahai....comel nyer

hahhahaha

Mr & Mrs MonDoK said... Best Blogger Tips

.:: Innalillah tikus tuh... Ahakz!!! ::.

Ecah said... Best Blogger Tips

ayampinko : owh.. umah lu spesis rimau ek.. seb baik lu nyer rimau tak mkn lu.. sbb lu da spesis ayam.. :p *lariiiikkkkk!!!!

Ecah said... Best Blogger Tips

yanie : comeii ek. yer.. sangat comeiii.. tp tidak dibenarkan duduk diatas mainan terbabit kecuali anda adalah seekor kucing.. :p

Ecah said... Best Blogger Tips

mondok : selamat dah tikus terbabit.. tunggu togel je tu nnt.. \o/

KaSiH said... Best Blogger Tips

aku mcm tingin nk tumpang bermain la...ijinkanlahhh...

Ecah said... Best Blogger Tips

ko seekor kucing kah untuk tumpang bermain??? *lariiikkkkk!!!!

[ Hanie ] said... Best Blogger Tips

kpd cik ecah yg byk mengetahui selok belok hal kucing ni, ade pertanyaan,

mcmmane nak bg kucing tak berak2 kat pasir2 rumah kita ye? ade bende ke nak letak supaya die tak dtg balik? dgr2, bubuh minyak tanah...tp mcm tak berkesan jgk. hishh.
Rasa nak lestik je bontot kucing2 tu tau huhuhu

Ecah said... Best Blogger Tips

haniFD : hahaha.. hanie.. kucing akan sentiasa tertarik ngan pasir.. lebih2 lagi kalo kucing terbabit telah menanam saham nyer di situ.. lagi la kucing terbabit akan datang ke situ untuk menambah saham yang sedia ade.. hmmmm.. nampak nyer anda perlu bersabar je la..

[ Hanie ] said... Best Blogger Tips

aisey...takde penyelesaian ke? huhu haru betul la...ni nampaknya kene simen aje tempat berpasir itu yer huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...