Friday, September 4, 2009

Besday Ayah + Buah Hati Baru-2

Hehehehe.. Semalam balik kampung sat.. alaa.. bukan jauh pun.. PD sajork.. so semalam sempat la sambut hari lahir ayah.. wat simple2 je.. lepas berbuka sama2.. solat maghrib lepas tu baru la dimulakan acara memotong kek.. yang over exited nyer anak2 buah aku.. tak sabo nak makan kek.. hehehehe...


Kek adelah dari air tangan tunjuk di resepi rahsia.. choc cheese..

Pak Abu bersama kek nyer.. hehehehe...


Ciuman sayang dari isteri.. huhuhuhu.. mabeles...


Inilah dia hidupku.. Pasangan bahagia.. Pak Abu ngan Acik Ramnah..


Sebahagian dari family aku..


Ini lah dia.. Acik Ram.. Kecik comeii je.. hehehe

Sesampai dirumah semalam.. ade la sekor hamba ALLAH ni dok la gesel kepala kat kaki aku.. huhuhuh.. memang dia akan jadi kepunyaan aku pun.. dan dia ni very la the manje one.. asyik dok berkepit je la.. malam tadi pun tido ngan aku.. hehehehe... ini lah dia buah hati baru aku yang ke-2.. pun xde nama lagi.. pun same kes ngan yang satu.. anak buah aku jumpe dalam longkang waktu ujan.. sepanjang aku bela kucing la kan.. memang hampir seme anak berbulu aku tu.. aku jumpe kat longkang.. adoii la... xde tempat lain ke orang nak buang.. cess!! tapi takpe.. kamoo sangat manje.. hehehehe.. meh tengok.. sila bagi cadangan nama.. :)


Ini lah dia.. buah hati-2 yang baru.. telinga panjang!! heheheh


Macam babybugs.. suka tido kat peha..


Memang nyenyak la dia ni titon..


Posing lain lak..


Dah macam tengah senyum je aku tengok... SMILE!!! :)

1 Orang Mengetuk KeyBoard:

jul's abza said... Best Blogger Tips

chumel nyah...ade cam kaler Rusty skit2.
jaga leklok yer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...