Thursday, September 10, 2009

Ektibiti buke pose lagi..

Semalam 090909.. aiseh.. cantek sungguh tarikh ini yer.. telah berlangsung sesi berbuka puasa bersama teman tapi mesra.. wakakakaka *mati la statement.. da lama janji nak berbuka sama2.. tapi asyik tertangguh sajork... so.. semalam je yang pree pong.. so.. berjanji setia lah cik esah bersama teman tapi mesra itteeww untuk berbuka di IOI mall.. sesampai di sana tempat di tuju untuk berbuka adalah TGI Friday's.. waaaaa... giler kentang.. lama seh tak makan kat situ.. ada 2 tahun gak la tak jejak kan kaki kat TGI Friday's tu.. kalo dulu cik esah kalo gi suka makan Beef Bacon Cheeseburger dia.. sangat lazat!!! tapi semalam cik esah ngan teman tapi mesra order Beef Rib.. hahhahaha.. hamek ko... hokeh.. sila la menjamu mata uols yer... ahaks!!!


Ini adalah sampingan.. biasa la kan.. kalo da pose.. agak tomakninah skit.. :p


Fried Mac & Cheese.. Nyum!!!


Beef Rib.. fuuyooooo!!!!


Leleh ayaq liuq!!! lapo seh.... tak sabo nak nyekik..


Lomenade..


Chocolate Chips Milkshake..


Nyum!! nyum!! tadah tangan da mau baca doa..


Sluurrrppppp!!!!


Ini adalah hasil kerakusan selepas berbuka.. ehehehehe


Brrrruuppp!!!!! Alhamdulillah... Kenyang sudah.. :)


Owhhh.. sebelum terlupa.. terima kasih bg key chain yang comel ini..

Itu saje kisah cik esah untuk hari ini.. sekian..

1 Orang Mengetuk KeyBoard:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said... Best Blogger Tips

di mana kah gambar " teman tapi mesra " itu?

hahhahahha mau lihat wajah nye.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...