Thursday, September 17, 2009

Rejeki bergolek lagi

Heheheh.. sebenar nya ade je undangan berbuka pose yang diterima.. tinggal lagi dapat gi ngan tak je.. last pegi kat PICC hr tu.. tp tu la.. malas nak hapdet nyer.. al maklum la.. mood raya sudah mari.. ahaks!! :p Owhhh!!! cik esah juga sempat berbuka puasa dengan beberapa orang blogger dan kekasih @ chenta cik esah pun turut serta.. 1st time dia join bebudak ni.. almaklum la.. sebelum ni dia tak tau yg cik esah ade blog.. sekali rahsia terbocor sudah.. seb baek chenta cik esah ni sporting morting.. ahaks!! *ni kalo dia baca ni ade kembang semangkuk ponggong.. oopppssss!!! hehehhehe.. ok.. mari tgk gambar..


Ni masa berbuka kat PICC.. tak sempat nak snap gambo makan.. sebab nyer cik esah ngan cik kasih sampai lambat.. sampai2.. orang seme da makan.. cik esah pun ape lagi.. sampai2 terus amek ape yang patut then terus nyekik.. tak ingat da nak hamek gambar.. hehehehe :)


Seperti biasa.. cik esah ngan cik kasih mmg fotelergik.. hahahahah


dari kiri: cik yanie, cik sakura, cik kasih dan cik esah .. bergambar kat depan restoran johan tomyam senawang.. berbuka di sana yer..


Sayur campur.. sedap!!


Tomyam ni agak mabeles la..


Telur Bistik.. nyum!!!


Sotong goreng tepung.. tak brape mabeles..


Owh!!! ini sangat mabeles.. siakap masak paprik...


bersama cik kasih.. rakan beronggeng sampai pencen.. hahaha..




mereka bersama skandal sepanjang hayat cik sakura.. hehehe


mereka2 ini dengan muka keletihan.. ye lar dr tgh hari meround nilai-seremban-senawang..


owh!! mereka2 ini memang sangat fotolergik...


Kredit tu cik yanie.. kerana telah meng edit gambar cik esah

0 Orang Mengetuk KeyBoard:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...