Thursday, December 3, 2009

Takde Tajuk


Da lama rasa nyer tak menghapdet blog ni.. Kesibukan melanda diri.. banyak mende yang nak dicerita.. time tengah bz keje.. time tu la idea datang mencurah2.. ni da kurang bz.. kemana idea pergi? haihhh... idea.. ooohhh!! idea.. ke mana kau menghilang.. ade saje di sini.. perlu di korek.. di perah.. baru menjelma... hehehehe :).. ape yang aku merepek ni... xde ape yang nak di cerita.. cuma kesah masa cuti beraya.. marilah la layan aje ye.. :)


Kesayangan ku.. Hanafiah yang makin banyak cekadak.. nakal kamoo ni.. :P



Makcu!! Hanafiah letih la.. Rehat kejap.. 


 
Hanafiah dan abahnyer.. abangku yang ke-5.. Achik..


Hanafiah dan Pakteh.. abangku yang ke-4... Ateh..


 

Sudah lama tak menepekkan gambar buah hatiku ini... Aqilla yang macam2 ragam..

  
 Senyum kamoo buat hati makcu cair!! :)

 

Irfan with atok bakar.. masa raya korban..

 
 Irfan letih la makcu!!! irfan mau zzzzzz.... Jangan kaco yer.. 

 

Merajuk time.. Kemengantukan.. tapi dikejutkan.. harus la mengamok kan!! :)

 

Jalan2 time with me.. sudah baik merajuk.. on the way ke Melaka.. Anjung Batu.. here we come..

 

Budak ni memang suka kamera.. like auntie lor... fotolergik.. miahahaha... pakteh dia pun sama.. :)

 

See!!! Pantang nampak kamera!!

 

The comel.. sweet girl.. Love u so much dear.. :)

 

Ateh and her wife.. On the way to Melaka..

 

Ateh. Kak teh and Dalilla... anak alang.. 

 

Makan2 time.. Penuh meja.. hehehehe.. :)


Selamat menjamu mata.. hehehehe :)

3 Orang Mengetuk KeyBoard:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said... Best Blogger Tips

la...

meja tu la yg geng gebu makan time gather2 kat melaka ri tu

hehhehehe......

kat anjung batu...

Ecah said... Best Blogger Tips

yesss!!! kat anjung batu.. tp da x brepe sdap cam dulu da.. :(

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said... Best Blogger Tips

cik esah...
bila nak bawak jalan2 naik kete silver kat bawah tu

hahhahahhaha...mantap kete yu nyah....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...