Tuesday, March 29, 2011

Sudah lama menyepi diri

Ye.. begitulah kaedah nyer.. hari ni terpanggey nak update blog.. selepas menghadapi keadaan yang amat STRESS!!! Waaaaa!!! Otak Tepu!! Ok la.. Sekarang kat umah ade 9 ekor anak2 berbulu.. 5 ekor yang BESAU.. 4 ekor yang KECIK... So.. marilah menonton gambar merekor (mereka).. hik hik hik... Barisan hadapan terdiri daripada para HERO yang ade di rumah.. Tadaaaaa!!!! 

Mereka HERO hatiku.. BOBOK, BRAVO dan CHARLIE

Barisan Tengah pula.. terdiri daripada HEROIN di rumah tu.. Merekor (mereka) terdiri daripada.... 
HEROIN hatiku.. PUAN JULIET dan CIK ALFA
Sebab ape ade PUAN dan CIK pula... Hahahahaha!! Harus la kan.. Juliet da ade anak.. Alfa lak xde.. So.. mesti ade panggilan.. hik hik hik... Ok.. Memperkenalkan barisan seterusnya.. @ a.k.a budak kecik dirumah tu.. Merekor (mereka) terdiri daripada.....
Budak Kecik.. CHI-CHI, MAK TAM, BUBU dan ROMEO
Merekor(mereka) ini la.. muka-muka yang Cik Esah tak sabar nak jumpa kalo balik umah.. kerana.. macam2 ragam boleh tengok.. Minta perhatian la.. Ngengada la.. Tunjuk perasaan la.. Aiyoooo!!! Tapi semua sweet2 belaka walaupun mereka buat perangai.. Jika Cik Esah sedih.. Cik ALFA la yang selalu redakan keresahan tu.. Dia akan duduk diriba.. tanpa mempedulikan ape yang Cik Esah buat padanya.. Bukan DERA ye!!! Tapi bila kita tolak diekor(dia) ke tepi.. Alfa akan datang balik duduk diriba.. sampai la Cik Esah putus asa.. Bila Alfa buat macam tu.. Cik Esah xkan ingat akan kesedihan tu lagi.. Sebab dok melayan kerenah diekor(dia).. hik hik hik... Jadi,.. terus la reda kesedihan tu kan..

Macam tu la juga dengan yang lain2.. Mereka punya perangai yang berbeza..  Ragam yang berbeza.. Owhhh!!! Macam KEKANAK RIANG gamaknya... BRAVO toksah cakap la.. Sukati dia nak duk atas riba walaupun tau badan tu gemok gedempol... Tak sedar diri.. Tapi nak gak menyelit.... Owh... sungguh demand!! Jika tak dilayan.. pose agak seksi akan dikeluarkan... Aiyoooo!!! Sungguh tak sopan!!... Ok la.. tu je nak bercerita kat sini.. Sekadar nak kurangkan stress yang ade.. Nanti Cik Esah crite lagi ek.. Daaaaa!!!

BRAVO tak kira!!! BRAVO nak gak duduk sini!! Nak jugak!!!
Mummy tak layan BRAVO xpe la... BRAVO bawak diri.. Takmo kawan Mummy!



0 Orang Mengetuk KeyBoard:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...