Friday, April 1, 2011

No Name dan PTS

Sedikit update.. Pagi ni No Name dan PTS semakin sihat.. makan pun da banyak. skit dr semlm. Hari ni senang skit bagi makan ubat berbanding semalam.. No Name da leh jalan2 cuma xleh jln jauh.. dah mula nak main2.. PTS xmo pakai kolar.. Sian lak tengok dia.. So biarkan dia tanpa kolar.. Cuma kat luka tgn  tu Cik Esah sapu gamat je.. Luka bawah perut still berbalut.. dan kena cuci hari2..

Ini luka di bawah badan PTS selapas dicuci
Ape ni???? Cer kabo.. Cer kabo..

Saya la Cik Esah.. PTS.. Sejuk la Cik Esah basuh luka tadi.. 
Ok.. Da selesai cuci dan balut..
PTS : Ape la Cik Esah ni.. Saya letih tau! Cik Esah buli saya!
Cik Esah: Ape lak buli.. kemaskan luka awak la..



No Name sedang memeriksa keadaan PTS.. Leh jadi pembantu ni. Bagus.. Hehehehe
Aik.. Sempat membuli????
Cik Esah... Tolong tengok kan No Name tu.. Ape yang dia buat tu.. Sian saya..
Laaaa.. Ini keje ko yer No Name.. Bertuah nyer budak!
 Sekian.. Itu Saje update untuk hari ni.. Nanti update lagi.. =)

9 Orang Mengetuk KeyBoard:

Adem and Cats said... Best Blogger Tips

Get well soon jgn nakal2

bella-wella said... Best Blogger Tips

waaaaahhh!! si PTS 2 buat muke kesiannnn...
sgttttttttttttttttt comeeeeellllllllll!!!!!!!!!!!!
rase mcm mau geget!

eh si no name 2 bukan kate xleh gerak byk ke?
owh.. bab nak membuli, teros dah xigt sakit ye.. hehe

anyway, both of them sgt adorable!!
heeeeeeeeeeeeeeee

Juz Call Me Sharz said... Best Blogger Tips

comelnye dorang berdua...PTS mate boolatt!!!

sakit2 pon leh main lagi ke?? nakal sungguh...

meowwmania said... Best Blogger Tips

ngerinya tgk luka PTS tu tp tgk PTS tu kuat semangat, mudah-mudahan PTS akan cepat pulih seperti sediakala, amin...

thefluffies said... Best Blogger Tips

Ngerinya tgk luka PTS. But nampak sangat playful. Nonem nampak makin sihat n kuat membuli ye? :D

Cah, bg la nama :)

Kucing Terbiar Anjing Jalanan said... Best Blogger Tips

Ngerinya tgk luka PTS. But nampak sangat playful. Nonem nampak makin sihat n kuat membuli ye? :D

Cah, bg la nama :)

Arumi Dasuki and Erma Alyssa said... Best Blogger Tips

Hai Ecah.. Salam perkenalan. Sebenarnya, saya tertarik dengan cerita PTS dan No Name. Sewaktu membaca blog awk ni, saya terfikir satu nama untuk diberikan kepada mereka berdua. Ini cuma cadangan dari saya jadi kalau awak rasa tidak berminat, it's okay..

Untuk No Name, saya cadangkan nama Miracle. Kenapa Miracle? Sebabnya dia adalah satu keajaiban, si comel tu masih terselamat walaupun jatuh dari bumbung. Sebab tu saya rase nama Miracle tu sesuai dengan dia

Untuk PTS, saya cadangkan Victory. Oleh sebab PTS berjaya diselamatkan daripada kena PTS, so ianya adalah satu kemenangn untuk awak dan juga untuk kucing kecil tu. Sebab tu saya cadangkan nama Victory untuknya.

Ini hanyalah cadangn sahaja. Maaf andainya saya telah membuatkan awak merasa annoying dengan kehadiran comment saya.
Semoga awak bersenang hati dengan nama yang dicadangkan. Sekian dari saya :)

-Erma Alyssa

Ecah said... Best Blogger Tips

salam semua, wat masa ni cah x dpt nk update.. tgh berkursus.. nnt abes kursus cah blas yer..daaaaa

tuchin said... Best Blogger Tips

thanks take care budak2 comel tu buat sementara waktu. moga Allah ajer yg balas budi baik awak.

No name ngan pts jgn noty kay sian cik esah tu. moga cepat sembuh.

amin.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...