Monday, May 23, 2011

Sesi memanjekan diri.. Amarylizz Pride Spa yang sangat superb!

Ok.. ape spa menyepa ni.. ape ni.. apekah?? Owh.. lupa.. hari tu Cik Esah ade bagitau nak release tension kan..Gi facial.. Gi Body massage kan..  So.. Cik Esah telah pun menyinggahkan diri ke Amarylizz Pride Spa.. Owh.. Layanan yang superb! Dear Kak Liza, thanks for the nice hot ginger tea.. And the little gift =)  Lain kali saya datang lagi yer =) Ok.. berbalik pada Amarylizz Pride Spa ni.. Cik Esah ade beli voucher kat Milk A Deal benornyer.. saje nak ngetest.. betul ke idak voucher ni.. Tapi setelah pergi ke Amarylizz ni.. Cik Esah tabik spring la.. Sebab kat sini tak macam spa2 yg Cik Esah penah gi ngan voucher yg beli  tu.. Durang x pakse2 Cik Esah beli pakej ngan durang.. dan layanan yang diberikan pun sangat heaven!! Owhh. I like.. i like. staff dia pun comel2 dan peramah belaka.. hik hik hik.. =) Tapi rasanyer untuk wanita je kot.. Lelaki kenot kot.. 

Tangga nak naik ke Amarylizz Pride Spa
Ok.. Ni sedikit review sepanjang berada di sana.. Cik Esah buat appointment lmbt juga benornyer.. sehari sebelum nak datang.. Nasib baik leh slot in untuk Cik Esah.. Dan pada hari yang dijanjikan.. Cik Esah pun pergi la dengan terkedek2 nyer.. Hari tu Cik Esah terlambat dah sampai.. Tapi Cik Esah tetap diberi layanan yang baik oleh staff2 kat sana.. Cakap pun lemah lembut je.. ghetu.. Sampai je.. Kene tunggu jap sebab staff nyer nak setup bilik.. Sambil tunggu.. Cik Esah diberikan HOT GINGER TEA. Aiyooo!! Terus fall in love dengan ginger tea tu.. Nnt nak tanya la ginger tea ape durang guna.. 
Menunggu diruangan ini.. =)
Bilik dah siap.. Di panggey masuk bilik.. Auchh!! terus suka dengan aroma dan keadaan bilik tu.. alahai.. lega kepala.. lom mula treatment lagi dah feel best ni.. Tukar baju dan sesi bermula.. Mula2 sesi herbal foot soak.. Best!! Suam2 airnyer dengan bunga2 yang ditabur.. 

Lorong nak ke bilik.. :)

Best kan? =)

Bersihkan kaki dulu sebelum Facial
Lepas bersihkan kaki bagai.. Baru memulakan sesi facial.. Facial ni dilakukan oleh Kak Liza.. Owner Amarylizz Pride Spa ni.. Sempat borak2 sepanjang sessi facial ni.. Dan beberapa kali juga la Cik Esah ketiduran akibat rasa yang sangat nyaman.. Ilang seme stress.. Abes sesi facial, Sesi body massgae plak.. Owhh!! yang ni pun best.. dan terima kasih Kak Nia atas urutan yang best.. mmg mula2 sakit skit2.. saya tau.. sebab badan saya banyak angin.. tapi da lama2 tu rasa sedap.. hehehe.. Pastu diikuti ngan herbalball session.. yang macam ala2 tungku tu.. Abes body massage.. Sesi Ear Candle lak.. dan sedikit urutan pada bahagian kepala...Yang ni  Liana yang buat..  Terus rasa nak tido balik.. Abes je seme sesi tu.. Cik Esah bersiap dan tunggu di luar.. Sekali lagi disediakan hot ginger tea.. Memang sedap! Suke! suke! Pastu dapat voucher Rm30 ngan isi form untuk kad keahlian selama setahun..(Kad keahlian mmg diberi percuma untuk sape yg beli voucher kat Make A Deal yer.. Tiada paksaan dari durang) Memang durang tak paksa pun beli pakej2 ni.. Tak macam sesetengah spa yang memaksa kita beli pakej bila da wat treatment kat situ.. Sangat2 tak suka hocey! Tapi kat Amarylizz ni takde paksaan pun.. Layanan pun bagus.. =) Sementara menunggu tu.. Cik Esah sempat la menengok treatment2 yang disediakan kat sana.. Agak berbaloi la.. Takde la mahal sangat.. Dan Oh yea!!! Untuk yang ade kad ahli.. Sape2 yang datang buat treatment pada hari ISNIN akan diberi diskaun yer.. Itu yang lagi suke tu *wink*wink..Nanti boleh buat appointment lagi.. Kepada sesiapa yang berminat.. Cik Esah memang suggest la korang gi sana..Product yang digunakan pun dari jenama yang agak terkenal juga la.. GUINOT dari Paris.. Owh yea!! Lupa lagi.. Rasa nyer ade treatment untuk bakal2 ibu yang sedang hamil.. Sesi urutan dan spa rasanyer.. hik hik hik.. Esoknyer selepas treatment.. Badan rasa segar sangat2! Yeah!! Ok la.. Stakat ni dulu yer.. Daaaaa

0 Orang Mengetuk KeyBoard:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...