Wednesday, August 24, 2011

24 Ramadhan

Assalamualaikum..

Owh.. sudah 24 Ramadhan... Lagi 2 hari je keje then akan bercuti untuk raya.. Tapi mood nak beraya lom MARI.. How? Satu benda pun tak prepare lagi.. Aiyookkk!!! Baju tak beli lagi.. Duit raya pun tak tukar lagi.. Kuih raya lagi la memang tak buat pun tahun ni.. Takde nafsu nak buat kuih tahun ni.. Jangan anak sedara buat special request lagi sehari nak raya sudah.. Macam 2 tahun lepas.. PITAM!!! Errr... Rasanya tak kot.. sebab anak sedara yang di Johor tak balik.. Maknyer dalam pantang.. Tu baru 3 orang.. Tapi baki lagi 12 org bakal balik hocay!! Karam!!! Mood mau buat kerja hari ni.. Lagi la karam kan.. Opis dah ala2 dilanggar garuda.. Orang dah ramai bercuti.. . Yang ade lagu2 raya yang berkumandang dari pc jiran meja Cik Esah.. Hias2 opis sudah dibuat.. Tema MERDEKA RAYA lagi.. Hamekk!! Tapi Cik Esah nyer mood raya still tak mari lagi.. Takpe la.. maybe hari jumaat baru dia datang kot.. Dah nak cuti time tu.. Nampak gayanyer.. Balik sSeremban la Cik Esah baru nak beli baju raya bagai.. Daaaa!!!

2 Orang Mengetuk KeyBoard:

GtHans said... Best Blogger Tips

hik2..slmt ari raya Cik Esah..:))

Esah said... Best Blogger Tips

Selamat Hari Raya juga Cikgu ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...