Monday, October 31, 2011

Bosan katanyer!!

Hak.. Hak.. Hak.. Mood rajin menghapdet activated!!! tu dia.. Pagi hapdet.. Tengah hari hapdet!! pastu ko senyap jer Cik Esah kan!!! Keh keh keh.. Takde la.. saje ngisi masa ni.. tgh free waktu2 rehat ni.. maka menghapdet la kejap.. kang tak berhapdet korang gak cakap pocong duk bertenggek wat umah kek blog Cik Esah.. Dasar sangat kan! =)

Feel da ala2 macam singa ni dah.. mau melepek dah.. tapi setakat nguap je la dari tadi.. rehat ni cuba gak menidurkan diri.. tapi takleh.. walaupun badan letih.. tapi mata still tak mau lelap.. so.. end up.. hapdet la blog terchenta... Cheewaahhh!!! Terchenta gamaknya... Takpe la.. asalkan korang.. pembaca tegar. sudi membaca.. ye dak? . Mood perahsaan sudah mari.. sila abaikan.. Hahaha..

Ok2.. Sajer nak share gambar anak berbulu lagi.. Budak ni cah pernah cerita kat SINI.. semalam sempat memandikan budak sekor ni.. Dia ni kira kena mandikan selalu.. ataupun kalo tak mandi.. lap badan. bersihkan selalu!. sebab badan dia mudah comot.. mata selalu nau ade serunding.. hik hik hik.. Ni la budak nyer!!Oppss!! lupa.. budak ni dulunyer diberi nama LEKIU sebab ingat jantan.. tapi selepas beberapa lama.. baru la nampak jantina sebenar.. dia ni betina rupanya.. so.. bagi nama baru.. TEJA..
Muka tak puas hati Teja lepas mandi.. port baik!! Atas TV.. =)
Okeh.. sudah mau abes waktu rehat.. nanti sambung lagi.. Daaaaa!!!

2 Orang Mengetuk KeyBoard:

GtHans said... Best Blogger Tips

mesti kucen cik Esah wangi2..ehehe
haah laa..heran gak..arini Cik Esah udate 2x..slalu Kakak jer yg over bab update2 blog ni..ahaha

Esah said... Best Blogger Tips

hik hik hik... biasa2 je kucing kat umah Cik Esah ni cikgu.. tu ler.. TERajin hari ni.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...