Wednesday, December 21, 2011

Sorry Guys!

Huhuhuhuhuh.. Saspen.. Tetiba dapat beberapa YM dari kengkawan yang bertanyakan Cik Esah.. Ko kenapa cah? Tetiba hi there! siap bagi link bagai.. Yang xde dalam list pun leh termuncul tetiba.. Adoiiii!!!

Ade lagi beberapa YM yang di terima... Sorry guys! Tu bukan Cik Esah yer.. Tu virus! Tadi Cik Esah buka email yahoo yang dah berkurun tak di buka... YA ALLAH.. banyak nyer spam! Sampai hang PC jap.. Maybe masa tu la kot korang2 terima YM ngan link2 tu.. Sorry yer.. Ampun!! Korang jangan lak tekan link yang di bagi tu.. Ade yang keluar ntah ape2 ntah.. Cik Esah tak bertanggungjawab yer... Huhuhuh.. Again.. Sorry guys! itu bukan Cik Esah.. Harap seme clear.. Tocey... PisNoWor! =)

7 Orang Mengetuk KeyBoard:

ery D cat said... Best Blogger Tips

hehehe ery pun pnh alaminyer..tp bukan ym...ex ery msg bgtau..knp u hntar link kat i?hahahaha terkejut sbb bila plak aku ngantor...xpasal2..ish3x...pastu bgtau kwn jgn percaya semua tipu link2 tu...urm...kan krn virus..cerita lama terbuka kembali..itu pun slh 1 virus gak tu..so kena delete dan format balik memori kepla ery ni...hihihi :P

juanz said... Best Blogger Tips

"hi there"
ekekeke....

Esah said... Best Blogger Tips

@ery D cat Cah clearkan seme spam n install YM baru.. huhuhu.. adeh!

Esah said... Best Blogger Tips

@juanz suke ek.. huk huk huk..

juanz said... Best Blogger Tips

sangat2lah.... 2 years kot..... ;p

Esah said... Best Blogger Tips

@juanzsangat2lah??? ermmmm

juanz said... Best Blogger Tips

:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...