Wednesday, January 4, 2012

Hoyeaaahh!! Abang Lekir Baik!

Erks! baru satu paper je pun.. ade 3 paper yang tak lepas lagi ni.. Seminggu dah tak hapdet blog ni... Almaklum la.. ke-bz-an pada tahap kritikal sekarang ni.. Final exam da mula.. Hik hik hik... Kalo agak lama tak berhapdet tu.. maapkan la hamba yer... Sudah agak kurang beban yang ditanggung.. err... tapi..paper yang akan datang ni pun mencabar gak.. Nasib baik la lekir ni jenis yang tak mengaco masa tgh study... Ni gambar yang sempat di snap masa tgh study.. bagus abg lekir ye.. jaga adik.. =)

Shhhhh!!! Tido la dik.. Jangan kaco mummy nak study tu.. ~ Mummy study la..Lekir jaga adik yer..  
Mummy sayang abg lekir ketat2... Muuuaaaahhh!!! Daaaaaa

0 Orang Mengetuk KeyBoard:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...