Monday, February 20, 2012

Aktiviti ujung minggu TEKAU.. =)

Ok.. Tiada apa yang menarik ujung minggu ini.. Huhuhuhuh.. Errr... Hari sabtu balik senawang... Ai.. Balik senanwang lagi? Hehehehe.. saje je.. Bosan tetiba.. bangun pagi terus terpikir nak ke senawang.. Sempat gi mam kat kedai faveret.. Dan melayan keletah penunggu tetap kedai tu.. Sangat sweet dan manja.. Setiap kali ke kedai tu.. mesti wajah2 comel tu ada.. Nak tau sape? Haaaaa... Ni la dia,..


Rare kan warna dia.. Dia ade anak sekor warna itam putih.. Sangat manja.. Dan sgt2 behave ok.. Rasa nak kidnap.. Tapi keadaan tak mengizinkan sbb umah dah penuh.. ekekeke


NI ada dia.. Sangat2 comel.. Suka main kat kaki orang.. hehehehe
Meet the handsome.. Kucing jantan yang sangat manja..
Budak2 ni akan menunggu bawah meja.. Alhamdulillah.. sihat2 semua.. Ape aje yang Cik Esah wat kat senawang? Takde mende pun.. Cuma melantak coklat Daim yang berbaki dalam peti ais.. tengok TV, layan FB dan Tidoooooo... Nikmat! Seperti biasa.. si YB akan datang menjenguk kawasan.. Lupa lak nak snap gambar beliau.. ekekekeke... Malam nyer balik ke rumah Putrajaya semula.. Bukan ape.. Budak2 kat umah ni pun nak kan perhatian.. Sian lak nanti.. =).. Esoknyer pagi2 xtau nak gi mana.. Ajak member ke padang berhampiran kubur kawasan presint 20.. Melepak disitu sambil tengok orang main Remote Aeroplane.... Mabeles yer dek non.. Sebab yang main seme majoriti adalah uncle2 semuanya... Yang muda mudi nan ado.. Kalo yang ado pun ala2 yang 40+ ghetu.. Sempat snap gambar dan berborak.. ramah2 uncle  ni...
Ramai kan?
Sebahagian dari kapal terbang
Kelihatan uncle berspec itam senang berehat dengan jayanya..
Kapal terbang ini dipandu oleh seorang pemuda bermisai.. Hik hik hik
Sedia untuk berkhidmat... Ekekekeke
Pandangan dari bawah..
Pandangan dalam.. Pemandu bernama Michael
Dari belakang... Sempat berborak ngan owner.. Harga kapal ni.. 10k.. Glupppp!
Menarik!
N72AF
Uncle Spek itam ni mmg akan sentiasa senyum.. Tengok uncle yang sorang tu.. tengah setup untuk terbang..
Khusyuk yer uncle..
Pemeriksaan rapi
Sebahagian yang sedang memeriksa kapal masing2
Auntie2 pun ade...
Uncle ni paling banyak koleksi.. Hehehehe
Sempat merakan video..








Ok la... Tu je nak update.. Nanti update lagi yer... Daaaaaa

6 Orang Mengetuk KeyBoard:

¤(`×[¤MyA¤]×´)¤ said... Best Blogger Tips

Ape pasal la semua veteran artis je nih...nak ngurat mintak no telipon pon pikir 2-3 kali...ahahahahha... :P

apesal ko tak mintak seketul kapal terbang ankel yg bnyak koleksi tu weyh :P

GtHans said... Best Blogger Tips

hek eleh Mya..gedik laa ko nak ngorat! ahaha
comeynya anak dia yg suka main kaki tu.hik2

Sahruddin Esa said... Best Blogger Tips

perghhhh.....menten ensemm jer uncle tu ek? Cool...

Esah said... Best Blogger Tips

@¤(`×[¤MyA¤]×´)¤Hahahaha!! aku nak minta koleksi.. errr.. 1 koleksi je dah brape rege nyer..

Esah said... Best Blogger Tips

@GtHansTatak!! Kan!! Comel sgt2.. geram!

Esah said... Best Blogger Tips

@Sahruddin EsaUncle2 tu mmg osem! tua2 cr aktiviti yg best isi masa lapang.. bukan duk kedai kopi mengumpat.. hahah!! oppssss!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...