Friday, March 2, 2012

Ok.. Mak memang malas nok!

Tu dia.. tajuk tak hengat... Cik Esah agak malas nak menghapdet sejak dua menjak ni... Tapi hari ni gagahkan jugak diri menghapdet.. Hehehehe.. Bukan malas sebenarnya... Tapi dah mula bz ngan assignment dan menjadi suri rumah.. Oucchhh!! Suri rumah la sangat! Hahahah!! Ok2... Menguruskan hal umah yang tak bertangga lagi.. Biasa la kan.. bila ade anak2 yang berbulus dan berhekor ni.. Rumah memang akan karam dilautan sepi la kalo dah keluarkan seme... =) Hapdate blog pun sebab nak mempromote 1st Birthday Bash @ Parti Buih..   SCRATCH f.k.a Kucing Terbiar & Anjing Jalanan yang akan diadakan di Zoo Melaka.. Hehehe.. Buih la sgt!! Oppppsss!!! 


So.. Sape yang agak2 free 3 & 4 Mac ni.. Meh la ke Melaka yer.. Cik Esah tolong promote je.. Sbb Cik Esah sabtu ahad ada kelas.. Huhuhuhuh... Sedih... :( Ok la.. Daaaaaaa

0 Orang Mengetuk KeyBoard:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...