Wednesday, March 7, 2012

Update : ADIK nama baru LULU

Alhamdulillah.. ADIK @ LULU dah mula serasi dirumah baru.. Dibelai dengan penuh kasih sayang dirumah baru.. Harap kamu membesar bagai Johan dan tak menyusahkan family kamu yang baru yer LULU.. Baru2 ni owner baru ade update gambar2 terbaru kat cah.. Ni antara gambar2 terbaru ADIK @ LULU.. Manje kamu yer kat umah baru =)


Happy nyer dia!


Dia ni memang lappy cat.. Suka menyempit.. Ikut cakap owner baru.. Masa ni tuan dia nak gi keje.. Dan2 duk kat riba...

Bergomol bersama teman

I see u!

Bergomol lagi.. Abis la sofa papa

See.. Memang gedik kan.. Minta manja
Itu je update terbaru.. Nanti update lagi.. Daaaaa



3 Orang Mengetuk KeyBoard:

GtHans said... Best Blogger Tips

Lulu sdg meniti bahagia..:)

MamaBetty said... Best Blogger Tips

be good ya Lulu..btw,cah..aku kagum giler org yg umah ada sofa bantal tp elok jer..hukhuk

KittyWorld said... Best Blogger Tips

cantikla bulu lulu.. baik2 kat rumah baru ya lulu..hehe:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...