Thursday, April 19, 2012

BZ Dek non!

Rindu sama budak ini.. Perginya takkan kembali lagi.. =(
Haaaa!!! Agak bz lately.. Ngan keje ngan study.. so tak banyak masa yang dapat diluangkan untuk hal2 lain.. Ngan anak2 berbulus pun dapat luang masa kejap2 je.. Alahai.. sian anak2 kat umah... Bz mummy korang ek.. Projek dah nak di hand over ke pejabat.. so hari2.. meeting pagi petang.. Sib baik je petang ni xde.. so leh la relaks jap.. Dah tak berhapdet blog ni.. So.. Ambil masa menghapdet ye dek non... Pasal kesihatan.. Mmmmmm.. camtu la jugak.. tak brape nak kembali ke keadaan sediakala.. Walau macam mana pun.. Aku redha.. Ada hikmah dalam setiap kejadian itu.. Ini waktunya ALLAH menduga ku.. Aku perlu kuat.. Ok la.. nak hapdet tu je.. Daaaaa.. =)

0 Orang Mengetuk KeyBoard:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...