Wednesday, April 4, 2012

I'm Free!!! =)

Hamboiihh!!! Tajuk kehmain.. muahahah!!! Alaaa.. stakat free 2 hari jerk!! Boss nan ado.. Maka.. berjimba la makcik yer.. Sebelum berjimba.. pastikan segala kerja telah disiapkan.. supaya tidak akan disoal selidik di kemudian hari.. ngeh3x!! Nak pergi mana je pun.. Duk ofis gak.. cuma ade la masa menghapdet ape yang patut.. Tapi nan ado citer gak nak di hapdetkan.. Janji ade gak hapdet yer tak.. dari tetiba kang dapat sms berbaur hantu.. muakakaka!! PisNoWor yer mokcik!.. Ermmmm.. walaupun masa keje agak free tapi xde la free mana pun.. Assignment melambak hocay!! Matik la... Dah cari sumber cuma belum diolah... hmmmm... Masa nak berjimba kek luar pun nan ado... Balik ofis.. berkurung.. Pagi pergi ofis.. Balik ofis.. berkurung lagi. Ade masa pun digunakan secara berkhemah untuk bergeromolan ngan anak2 berbulus secara berjemaah.. OoOoOooooo yer.. cakap pasal anak berbulus.. minggu ni rasa cam nak mandikan sesekor.. Dah busuk bau masam dah rasanyer.. Asyik lap ngan baby wipe je.. Aiyooooo!!! Boleh membayangkan bakal lunyai pinggangku kerana 6 dari anak berbulus bagak2 belaka... terutama Oren yang semakin memboolat!! Manja terlebih dos! Perangai pun ala2 kekanak ribena.. Dan tak lupa nak buat sesi photoshoot untuk bebudak berbulus kat umah gak... Dah lama tak buat.. ntah jadi ke tak.. last buat amek masa kat 4 jam utk dptkan gambar yg cun.. errr.. cun ker? boleh la... huhuhuhu.. Nak kena make up budak berbulus... yo lah tu ecah!! miahahahah!!! matik la... Kang tetiba mummy yang over dari anak berbulus.. How?  =)

Owh yer.. saje nak berkongsi pasal facial kat Amarylizz Spa.. Tempat cah slalu gi wat facial.. durang tengah wat offer.. Memang cah recomend tempat ni.. sebab dah biasa ke sana.. staff dia pun baik2.. tapi tmpt ni untuk wanita sahaja...So.. pada sape2 yang rasa nak bagi hadiah kat mak ke.. wife ke.. kat makwe ke.. kat adik pompuan ke.. sila la tengok yer.. . =) Boleh la tengok kat sini.. Klik link kat bawah yer =)

Amarylizz Beauty, Kota Damansara



0 Orang Mengetuk KeyBoard:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...