Tuesday, April 10, 2012

It getting worse.. (T_T)



Tak tahu nak cakap ape dah.. Last jumpa doktor, back pain dah hampir pulih.. Tak perlu datang fisioterapi, just buat senaman yang telah diajar.. Tapi sejak kebelakangan ni.. Makin menjadi-jadi... Mula sakit bila dah start demam on-off... Hmmmm... Takkan nak gi wat fisioterapi balik kot.. baru nak rehat...Dah tak larat nak gi ngadap kekasih gelapku.. Naik muak dah.. Kekasih gelapku pun dah naik jemu tengok aku agaknya.. yela.. dari tahun 2009 sampai sekarang.. mana tak jemu.. kalo aku terlupa  appointment.. dia siap leh call lagi.. tanya awat tak datang appointment.. dah satu hal dia nak cari tarikh baru... ekekekeke... Hope sakit ni makin berkurang la.. tak larat nak masuk emergency balik... (T_T) sepanjang tahun 2009 sampai sekarang banyak kali gak masuk emergency.. kalo tak kat Hospital Tuanku Jaafar.. mak akan check in kek Hospital Putrajaya.. tu  la hotel feveret mak.. Dan selalunya tanpa pengetahuan keluarga.. Cuma sorang sahabat paling rapat je yang akan tau.. tu pun kadang2 dia ter miss tau gak.. sbb selalunya.. dah kuar baru bagi tau dia.. tak pun x bagi tau langsung.. ekekekek... Ape2 pun.. doa semoga diberi kesihatan semula.. Dah la nikmat makan sedang ditarik.. huhuhuhu... mungkin ade hikmahnyer.. mengapa ALLAH beri ujian sebegini rupa.. bersangka baik.. =) Daaaaa.. Assalamualaikum..

1 Orang Mengetuk KeyBoard:

KucingMalaysia said... Best Blogger Tips

harap awak cepat sembuh,


*salam singgah, kucingmalaysia ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...