Thursday, May 17, 2012

Mata Rabak! Muehehe

OK.. Masuk ni dah beberapa malam tak cukup tido.. sempat lena sejam je atau kurang sejam sehari.. Rasa cam otak xleh nak berfikir ngan warasnya.. Hehehehe.. Mata pun rabak! Uwaaaaa!! Dah macam mata panda dah gamaknya..


Melepet!!!
Cantik tak mata ai? Muehehehe.. lol
Rasa dah macam panda kat atas ni.. Melepet depan lappy.. Mata pun dah lebam!! Huhuhuh.. Masuk meeting pun sayup2 je dengar suara bos bercakap.. Ekekekeke.. Berjalan pun rasa cam melayang je badan x jejak tanah.. Apekah?? Takpe2.. Jangan mengeluh cah.. sementara mak masih hidup.. berbaktilah sepuasnya.. Masa ni la nak tunjuk kasih sayang kat mak.. Bukan masa mak sihat je.. Masa ni la baru rasa macam mana mak jaga kita masa kita masih belum pandai merangkak.. Tukarkan lampin.. Lap kan badan.. Alhamdulillah.. Di beri kesempatan berbakti buat mak.. MAK.. INDUK SAYANG MAK.. Dah berbincang dengan doktor pakar semalam.. Kaki mak tak perlu di operate.. Cuma keadaan mak akan dipantau sehingga hari isnin nanti.. Maka.. cah akan berulang ke Seremban setiap hari.. Selepas kul 7.. Cah akan Chek-in di Hotel Hospital Tunku Jaa'far.. Semoga cah diberi kesihatan sepanjang menjaga mak.. AMIN.. Doakan semoga mak cah sembuh ye kawan2.. Daaaaa!

1 Orang Mengetuk KeyBoard:

Sahruddin Esa said... Best Blogger Tips

InsyaAllah, doa rakan2 sentiasa berserta mahu melihat mak kembali sihat seperti sedia kala.... Amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...