Friday, May 4, 2012

Terima kasih Farah!! Lap U!

Ha... Hari tu ade cerita pasal sesi BBQ ngan kekanak ribena kan! Oppsss!! Silap.. geng2 kekucingan.. So tadi cah sempat la mencilok gambar2 dari bang karipap basi ngan malia mecedez... Korang tgk je la sesi makan2 ek.. malas nak cerita byk.. sebab.. keje nyer.. makan2.. makan2.. makan2.. cuma keesokkan hari nyer je buat sesi mencelup kaki.. Sesi sepak2 air ala2 malia.. muahahahah!!!




Makan-makan BBQ kek umah Farah.. Lap u!
Ayam yang di panggang.. Yummy!
Nasi dan mee goreng.. Superb!! Sampai ade org tu ambil nasi ala2 org tak perasan! Senyap je.. Muahahah!!
Peralatan untuk sesi menurun oleh Mami.. =)
Rasanyer.. masa round ke brape tak hengat.. Kelihatan Mami sedang menoron..


Ini lah dia pembakar tegar sesi BBQ ini.. =)


Makan.. Makan,, Dan makan lagi..


Eh! Kekenyangan!..  =)


Kekanak spastik a.k.a husky baru terlepas keluar... *larriiiikkk!!!
Menyeringai husky dapat snap gambar.. muahahah!!


Mereka2 yang hadir..


Sesi melepakkan diri..
Marble ini sgt comel hocay!! Teringat Adik @ Lulu.. =)
Dah macam Nana ngan Lulu lak rasanyer kan Skinrara Sham??
Sesi membetulkan pagar dawai yang telah dilubangkan oleh abg bobo @ abg R&D
See!! Kalo dah namanyer makan.. Pagi petang siang malam makan kan!. Ni sesi makan sarapan keesokkan harinya ek..
Ini sicomel milik jiran farah.. Kesian tgk gigirl kelaparan.. Macam tak mkn..
Comel kan Gigirl??
Ohh.. Ini sesi makan tengah hari pula.. Huhuhuh


3-Layer Tea.. Sukeh!!


Ni namanya 3 Layer Bandung.. Pun sedap!!
makan.. makan.. dan makan lagi.. hehehe


Anak2 pergi mencelup kaki.. Bapak kene jaga makanan ek :p
=)
Tugu peringatan PD.. Hahahahah!!! *lariiiikkkk!!!
Sesi makan eskem..
Yang ni la yang dinamakan sesi celup kaki.. muahahaha
Apakah yang cuba dilakukan olehku?? :p
Kekanak Ribena mmg gini.. muahahahaha!!
Girls....
Tapi Part ni la yang paling best.. Menu.. Siakap Mabuk! Mabuk Apekah??? Muahahah


Okla.. nak kongsi itu je.. lenkali buat sesi berkumpul cah hapdet lagi yer.. Daaaaa

5 Orang Mengetuk KeyBoard:

MamaBetty said... Best Blogger Tips

HOII!!! kantoi sudah aku amik nasik goreng ala2 slow motion..hakhakhak..

MamaBetty said... Best Blogger Tips

HOII!!! kantoi sudah aku amik nasik goreng ala2 slow motion..hakhakhak..

meowwmania said... Best Blogger Tips

ooo ecah pon pegi yer...meriahnya

HimAwaRi said... Best Blogger Tips

hehehe..time kasih jgk tuk farah~~~ sila set appoitment tuk next time golek2 d tepi pantai plak ngeeee~~ :P

Esah said... Best Blogger Tips

@HimAwaRiacik kurung.. sila2 la set tarikh yer.. tp pastikan tarikh itu tarikh yg boleh ku join.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...