Wednesday, June 20, 2012

Omelan...


Maaf.. Aku ini kasar orangnya.. Tutur kata, lenggok badan, lagak lelaki gayanya.. Bergurau juga kasar.. Mungkin ada yang tidak selesa.. Tiada ciri-ciri wanita impian yang sopan santun, manis tutur kata dan BERADAB bukan?.. Oh hampir terlupa! Aku juga kurang adabnya.. Memalukan bagi kaum wanita sepertiku? Juga memalukan orang yang berada disekelilingku bukan?… Membesar dikelilingi oleh abang-abang mungkin membuatkan aku kelihatan begitu…. Ya! Aku kasar! Aku ini kurang adabnya! Memalukan saja! Mungkin aku ini terlupa.. Lahirnya aku dalam bentuk seorang wanita.. bukan lelaki… Ingat itu cah!!! Maafkan aku… Aku bukan wanita sempurna.. Aku serba kekurangan…

Wednesday, June 13, 2012

A Thousand Years

Tengah boring sebenarnya...Ada keje.. Tapi kan.. ahaks! Rehat kejap la.. Saje gatai menghapdet blog.. Tak tau nak hapdet ape.. so.. hapdet lagu je la hari ni.. Lagu ni dah lama.. Jadi salah satu list dalam palylist lagu2 cah.. Layankan aje.. mueheheheh..



Heart beats fast
Colors and promises
How to be brave
How can I love when I'm afraid
To fall
But watching you stand alone
All of my doubt
Suddenly goes away somehow

One step closer

(Chorus)
I have died everyday
waiting for you
Darlin' don't be afraid
I have loved you for a
Thousand years
I'll love you for a
Thousand more

(Verse 2)
Time stands still   
Beauty in all she is
I will be brave
I will not let anything
Take away
What's standing in front of me
Every breath,
Every hour has come to this

One step closer

(Chorus)
I have died everyday
Waiting for you
Darlin' don't be afraid
I have loved you for a
Thousand years
I'll love you for a
Thousand more

And all along I believed
I would find you
Time has brought
Your heart to me
I have loved you for a
Thousand years
I'll love you for a
Thousand more

One step closer
One step closer

(Chorus)
I have died everyday
Waiting for you
Darlin' don't be afraid,
I have loved you for a
Thousand years
I'll love you for a
Thousand more

And all along I believed
I would find you
Time has brought
Your heart to me
I have loved you for a
Thousand years
I'll love you for a
Thousand more

Tuesday, June 12, 2012

.:: Kalau rezeki dari Allah terlambat.. Maka.. ::.


Aaaaaaa... X berhapdet!! (^^,)

Hehehehehe.. agak lama tak berhapdet.. tak ade perkara yang menarik pun berlaku semenjak 2 menjak ni.. Cuma nak update pasal budak tecit tak bernama tu.. Haiisshhh! Makin nak di PFA(Put For Adoption) kan.. Makin mengada2 lak perangai kan.. makin menjadi lak manja kan.. Kalo macam ni punya gaya.. Mcam mana nak di PFA kan ni?? (T_T).. Huhuhuh Makin lama makin sayang.. Budak tecit ni pulak setiap kali balik rumah mmg minta dibelai.. Sukakan perhatian.. Aaaaaaaa.... Dok menyempit mmg satu hal la.. tp kalo makan pun minta berteman.. acaner? Huhuhuhuh.. Payah macam ni.. Ni la antara gambar2 terbaru yang sempat di snap untuk tatapn umum.. hik hik hik.. 

Aaaaaa.. Comel kan? Muka innocent je budak ni.. Huhuhuh
Bijak budak ni.. Suka main2 ngan tab.. Mood bodek la tu.. =)
See? Suka menyebok kan? Bukan main khusyuk tgk gambar..
Aaaaa.. See? Kaco mummy main angry bird! Huhuhuh..
Part yang ni takleh blah.. Ini sudah lebih.. asal balik je menyempit.. tido berbantalkan lengan... sronok sgt yer nak.. =)
See? kalo dah macam ini gaya.. aaaaa...aaaaaa... aaaaaa... macam mana nak di PFA kan budak tecit ni.. (T_T)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...