Tuesday, June 12, 2012

Aaaaaaa... X berhapdet!! (^^,)

Hehehehehe.. agak lama tak berhapdet.. tak ade perkara yang menarik pun berlaku semenjak 2 menjak ni.. Cuma nak update pasal budak tecit tak bernama tu.. Haiisshhh! Makin nak di PFA(Put For Adoption) kan.. Makin mengada2 lak perangai kan.. makin menjadi lak manja kan.. Kalo macam ni punya gaya.. Mcam mana nak di PFA kan ni?? (T_T).. Huhuhuh Makin lama makin sayang.. Budak tecit ni pulak setiap kali balik rumah mmg minta dibelai.. Sukakan perhatian.. Aaaaaaaa.... Dok menyempit mmg satu hal la.. tp kalo makan pun minta berteman.. acaner? Huhuhuhuh.. Payah macam ni.. Ni la antara gambar2 terbaru yang sempat di snap untuk tatapn umum.. hik hik hik.. 

Aaaaaa.. Comel kan? Muka innocent je budak ni.. Huhuhuh
Bijak budak ni.. Suka main2 ngan tab.. Mood bodek la tu.. =)
See? Suka menyebok kan? Bukan main khusyuk tgk gambar..
Aaaaa.. See? Kaco mummy main angry bird! Huhuhuh..
Part yang ni takleh blah.. Ini sudah lebih.. asal balik je menyempit.. tido berbantalkan lengan... sronok sgt yer nak.. =)
See? kalo dah macam ini gaya.. aaaaa...aaaaaa... aaaaaa... macam mana nak di PFA kan budak tecit ni.. (T_T)




2 Orang Mengetuk KeyBoard:

meowwmania said... Best Blogger Tips

alaa tak yah laaaa....sampai ati keeee...?? nanti kang termimpi-mimpi terindu-rindu haaa acaneeee? :D

leh geng ngan 'Adik' kite nih hikhik~

Esah said... Best Blogger Tips

@meowwmaniahik hik hik... no comment.. *ala2 retis* =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...