Tuesday, July 24, 2012

Aaaaaa... udah bertambah angka!.. Ekekeke.. =)

Alhamdulillah.. masih diberi kesempatan bernafas sehingga hari ni.. Aaaaaa.. Dah bertambah pun siri umur.. Hik Hik Hik.. Tapi still maintan comel kan.. *mati la.. mood perahsantan dah sampai.. sila muntah ijo! Hahahah!! Ye la kan.. kalo tak.. takkan la kene ngorat ngan adek 23 tahun kan.. so.. kelihatan saya muda belia cantek jelita ghetu kan *speechless!! mati laa... hahahahah!!

Pada yang dah biasa baca blog cah mesti tau usia cah yang sebenar.. pada yang baru nak jengah2 blog cah ni.. akak dah 3 series dek non.. Tapi takpe.. umur hanya angka.. Tapi akak tetap maintain muda belia 21 tahun yer hadek2.. + 10 tahun pengalaman kerja.. acaner tu.. so.. tambah sendiri la ye dek non.. PisNoWor =)
Me in 3 series!! =)
Tapi ade yang special tahun ni.. sebabnya tahun ni sambut birthday dalam bulan puasa.. tapi dalam bulan puasa juga cah sambut kelahiran dalam bulan islam! So.. dalam bulan puasa ni kira double sambut hari lahir la.. hari ni dan 22 Ramadhan nanti.. Sebabnya.. masa lahir 24/7 lalu bersamaan 22 Ramadhan pada tahun tersebut =) Alhamdulillah.. Syukur padaMU YA ALLAH kena masih meminjamkan aku udara untuk aku bernafas dan jantung yang 1 ini.. Semoga ENGKAU terus memberkati kehidupanku YA ALLAH... 

Di kesempatan ni cah nak ucapkan terima kasih atas ucapan2 yang cah terima daripada rakan2, orang tersayang dan juga orang yang tak di sangka2! Huhuhuh.. Terima kasih sekali lagi atas doa2 kalian semua.. Cah hargainya.. =) ok la.. Daaaaa!!!

0 Orang Mengetuk KeyBoard:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...