Monday, July 9, 2012

Ade orang rindu saya tak? ;p

Tu dia.. ayat.. kehmain kan? Ade orang rindu saya tak? Mood perahsantan dah datang :p.. hehehehe... Alaaaa.. mesti korang rindu kan? kan..kan..kan.. cuma korang xmo ckp je kan.. tapi dalam xmo cakap pun still ade yg PM suh update status.. Macam biasa ayat skema akan keluar kan? Weii yung! Bila nak hapdet blog? Lama nau ko diam.. ade cek PONTI duk menumpang kat blog ko.. Korang memang dasar kan?? Saje je tak bagi mak berehat langsung kan? Nanti2 update boleh tak.. baru balik dari buat kerja luar / study.. Tak cukup rehat lagi ni.. Heeeeee.. Nanti cah hapdet yer.. cuma hari ni nak hapdet gambar berdating ngan PAK BAKAR je la.. :p


Dating with PAK BAKAR... =)

0 Orang Mengetuk KeyBoard:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...