Thursday, July 19, 2012

Peram!

Aaaaaaa.. Banyak nyer gambar yang diperam! Malas nak haplod pun yer juga.. Ekekekeke.. Dok la terperam seme gambar2 tu.. Gambar sepanjang wat keje ukur kat Johor hari tu.. Banyak!!.. nak kena pilih.. Tapi malas plak nak pilih2 ni.. nanti2 kalo rajin cah upload yer.. Kalo rajin la.. KALO RAJIN tau.. Ekekekek.. Penat sebenarnya minggu2 yang sudah.. Melayan adik sepupu yang sibuk nak cari bilik sewa untuk dia praktikal bulan 9 nanti.. Tapi dalam sebok2 tu sempat la gi merambu tengok wayang ngan dia.. sampai 2 movie.. Ahaks! Minggu2 lepas banyak kali gak la berulang Puncak Alam -Shah Alam -Putrajaya.. 11hb gi amek dia bawa ke rumah sebelum di pos pulang kampung. hehehehe.. pos pulang ye dek non.. Bz turun naik Shah Alam mencari bilik untuk adik sepupu sorang ni.. Tapi yang herannya.. Dalam sebok2 cari bilik tu leh lak terlajak ke Kg. Bukit Kuching.. Pitam!!! Rasa tak cukup nafas plak.. Acaner tu?? Isk isk isk. Ape yang ade kat Kg. Bukit Kuching tu? Aaaaa.. saje.. melawat sedara mara kekdahnya.. errr... kira sedara seislam laaa... sedara gak tu... Huk huk huk.. 

Dalam bz2 sempat lagi luang masa tgk wayang.. WAJIB!!! Release tension katanya... Tension la sgt kan.. Dan dalam tension2.. poket juga berjaya dirabakkan.. Aiyakkk!!! Glup!! Takpe cah.. tu namanya terapi stress... Yer..yer.. terapi stress saya adelah shopping.. *Pitamm!! Mula2 tengok cite Mail Lambong.. Boleh la.. 3 dari 5 bintang... Hehehehe... Lepas tu gi tengok plak cite The Amazing Spiderman.. Owh.. cite ni best! Tak rugi tengok.. bagi 4.5 dari 5.. Takleh bagi full.. hehehehe... Maka beronok2 la kami berdua yer.. ye la.. biasa sorang2 je kan.. ni dah berdua.. so.. jenjalan je la kekdahnya.. Dan jalan2 menghabiskan duit.. **Jeling walet** Glup!!.. Hari sabtu malam hantar adik sepupu ke LCCT sbb flight dia kul 9.55 mlm..  Seb baik sempat.. Ye la.. da siap2 kemas barang kan.. cuma tinggal nak angkut je.. =)

Minggu ni kat ofis xde la bz mana.. Sbb ofis pindah server.. So.. Nan ado keroje.. Eh! ade la..  cuma keje2 biasa je la.. Server tak up lagi.. so ade sistem yang xleh nak digunakan.. So.. agak bersenang la skit.. tu yang leh nak update blog ni.. Ngeeeee =).. Tapi semalam kan.. Kan... Kan.. Secara tak sengaja Cah telah tertengok cite Ice Age 4 ~ Continental Drift (da mcm blaja subjek oceanography lak rasanya..)!! *Pitammm!!! Apekah??? Minggu marathon wayang ke Cah?? Tu la deh.. Bila dah mula tu.. macam xleh nak berenti plak.. Tapi cite Ice Age 4 ni memang best!!! Comel je tgk watak2 dalam tu.. Aaaaaaa... Tapi bab baboon sekor tu x best.. sbb semlm tgk 3D so nmpk clear depan mata kerak2 gigi dia tu.. *Tutup Mata* Hahahahah!! Korang yang lom tgk Ice Age 4 tu gi la tengok.. Tak rugi la.. Ececeec.. promote lebih nampak... Siyes! Comel je cah tengok si Peaches anak Manny tu.. Yang paling happening.. Granny.. =)




Cecomel kan seme watak.. Ngeeeeeee.. =) Ok la.. Nak hapdet tu je.. Eh! Hari ni dah keluar  The Dark Knight Rises kan? Ermmmm.. Ermmmm... Ermmm... Aaaaaaa.. Erk! Macam nak tengok je.. *Pitammmm!!!! *lariiiikkkkk!!!Pssssttt!!! Tetiba rasa cam nak makan Chicken Foldover je.. ade orang nak belanja cah tak? :p


0 Orang Mengetuk KeyBoard:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...