Wednesday, August 8, 2012

Mood apekah??

Assalamualaikum... 

Alhamdulillah dah 19 Ramadhan hari ni.. Lagi 3 hari cah akan menyambut ulangtahun kelahiran dalam tahun hijiriah.. Ahaks!! Motip sangat kan!!! Nak gak sambut!!.. owhh.. Mesti la... sbb kalo ikut tahun hijriah umur den dah 32.. *Gluppp!!! Muda belia kan?? Hahaha!! *Muntah ijo.. Dan2 muda belia.. Ai memang muda belia selalu.. Umur itu hanya angka.. Bluweekkk!!! Ok.. sebenarnya tak tau motip ape nak menghapdet tetiba.. Tetiba je kannnn.. Ahaks!! Mood menaip sudah mari katanya walaupun tiada idea nak mengarang ape.. janji tulis.. Owh yer.. misi tahun ni mau buat kuih raya sudah ade.. mau buat 3 jenis kot.. yang goreng2 je.. senanggggggg... antara kuih yang nak dibuat adalah :


Popia Nestum

Rempeyek Ikan Bilis

Maruku.. Owhh.. Ini memang tender wajib tiap2 tahun dr akak2 ipar.. huk huk huk..
Haaaaa!! Itu je yang terpikir setakat ni.. Dan ade misi lain juga.. Menu wajib ayah tetiap tahun.. WAJIB cari.. Huk huk huk.. DODOL.. Ayah suka perisa original dari yang berperisa macam2 ni.. Dan yang penting mestilah dibakar guna dapur kayu arang.. uwaaaaa!!! nasib baik mmg ade satu tempat ni yg selalu beli buat macam tu.. dan selalunyer dapat dodol tu panas2 lagi.. haaaa!!! tu yang nak tu.. :p

Haaaaaa!! Ni Dodolnyer... Nyum..Nyum.. =)
Ok la... Nak hapdate tu je.. sebelum terlupa.. korang mesti rindu kat den kan.. *Bluweeekkk!!! Nah!! Gambar utnuk tatapan korang hari ni.. Pis No WOr.. Daaaaaa..

:p


1 Orang Mengetuk KeyBoard:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...