Wednesday, September 5, 2012

Holaaa!!!

Assalamualaikum...

Owh.. minggu yang sangat2 bz minggu lepas sampai la semalam.. Sangat bz like bee.. bee la sangat kan? Apa2 pun.. da abes exam.. maka boleh la tarik nafas panjang untuk beberapa bulan ni.. Lega! Da mula semester baru.. tapi semester baru ni buat LI.. Buat LI pun kat ofis sendiri... So.. senang skit keje achik ni haa... Buek la kojoo hakiki apo yang patut.. Janji buku laporan penuh.. Terus teringat LI masa zaman diploma dulu.. Dulu buat LI kat Jabatan Ukur dan Pemetaan Negeri Sembilan.. Sangat2 rapat ngan brother2 kat sana.. See?? Dengan brother je rapat? ngan Hakak2 x rapat? Bukan sebab tu.. Tapi sebab masa kat sana jarang duk ofis.. banyak masa wat keje luar.. pi la wat keje ukur kat luar.. Hamek!! sampai kene kepong ngan anjing.. nasib baik masa tu mmg pegang tripod.. acah2 kat anjing tu terus blah.. Itu antara pengalaman masa LI dulu la.. Siap masuk area paya.. Ekekeke.. Mesti la yang gi wat keje tu lelaki kan? Abes cah watpe? Sebab dah itu salah satu LI.. Kena la wat kan? Masa LI dulu memang tak rajin duk ofis pun.. Pantang ada keje luar, rajin betul abang2, pakcik2 technician mengajak.. Sebab durang kata, bawa cah tak macam  bawa perempuan.. *matik laaa... Boleh bayangkan lasak macam mana tak? Ekekeke... Hazab! Tapi memang best bila wat keje luar ni.. Tak serabut wat drawing bagai.. Ekekek.. Sampai sekarang cah rapat lagi ngan brother2 kat JUPEM NS tu.. Kira masih berhubung lagi la.. walaupun dah lama.. 

Tapi kali ni, wat LI kat ofis sendiri je.. So, memang banyak masa kat ofis je la.. Dok ngadap PC dan wat kerja2 editing dan keje2 hakiki yang ada.. Gi site pun jarang.. Kalo ada data missing je baru gi.. Huhuhuh.. Haiisshhh.. lupa la plak.. Lom buat spec baru lagi.. spec lama dah patah.. buat masa ni.. menaip ala2 rabun ayam.. Ekekeke.. Ada masa guna contact lens skrg ni.. Tapi hazab la.. sbb pakai lama sgt nanti, mata lak merah.. Bila la nak gi wat spec ni.. Rasa macam power dah bertambah.. Huhuhuh.. Tulisan kat white board pun bukan nampak sangat kalo duk dalam kelas.. Mujur la takde kelas untuk sem depan ni.. Ok la.. Nanti sambung lagi.. Ni je hapdet wat masa ni yer.. Nanti hapdet lagi.. Daaaaa...

0 Orang Mengetuk KeyBoard:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...