Friday, October 5, 2012

Rasa cam rajin lak =)

Assalamualaikum..


Ekekeke.. motip sangatkan tajuk post! Hahahaha! Rajin la sangat.. Tapi semalam kira rajin la.. Pergi menjenguk ke Alamanda setelah sekian lama tak jejak.. Dah berubah sungguh Alamanda.. Banyak kedai2 yang dah bertukar. (Nampak benor dah lama giler tak jejak sana.. Sadis!) Ala... Gi sana pun sebab nak bayar bil digi yang hampir kena bar dah.. Selalu bayar online jerk. Tapi sebab digi dah call.. Limit dah nak cecah 95% maka haruslah dibayar di kaunter.. Huhuhuhuk... Keluar duit lagi.. (>.<)  Dan semalam sempat la berjalan2 ke Alamanda tu dan update kedai2 yang ade dan dah xde kat sana.. Done!! 

Balik dalam kul 7.15 malam sampai umah.. Ermmm.. Badan lak rasa sengal2.. Aaaaaa... Melepet! Tapi gagahkan juga supaya tak baring dulu.. Kemaskan budak2.. Bagi makan dan baru la berehat.. Tahap keMALASAN berada pada tahap 80%.. Tapi gagahkan juga wat ape yang patut lepas tu.. Berehat... Tau2 je da tertido.. dan tau2 je terjaga balik.. Arrggghhh!! Ni yang malas kalo jadi balik camni.. Asal tengah malam je terkebil2.. Tapi badan rasa sakit2.. So memang tak buat apa la.. cuma baring.. Sapu minyak panas dan berehat.. Cuma yang boleh buat ialah.. baring..baring..baring.. baring.. Tapi tak lelap2 juga.. Last2 bawak ke subuh tak tido.. Hamek ko!

Bila pagi badan ok je.. Ermmmm.. Malas nak fikir bukan2.. Abaikan.. Si kecik Moo pun da bising2 kat luar pintu bilik.. Malam tadi memang saje letak dia kat luar.. Tak larat nak layan dia bergurau.. Siap2 bagi bebudak makan.. Mandi dan bersiap..Keje!! Agak semangat la nak gi keje.. Walhal hari Jumaat dah.. Semangat sebab sok dah sabtu.. Ekekekeke.. Alaaaaa... bukan watpe pun weekend selalunya.. Dok teman adik sepupu.. tak pun melepak tepi pantai.. Tu je keje ko Cah! Takde la lain!

Ade je gambar nak diupload hasil dari melepak kat pantai minggu sudah.. Tapi cam malas nak haplod.. Ermmm.. Nanti2 la kalo rajin yer.. Errmmm.. Minggu ni nak gi mana yer? Arrrrrr... (>.<) Balik senawang la.. Rindu ngan Gadis Manis NCQ Lalalalalala.... Daaaaaa!!

0 Orang Mengetuk KeyBoard:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...