Wednesday, December 5, 2012

Errrmmmm..

Assalamualaikumm..

Sedar tak sedar dah hari rabu.. Kejap je masa berlalu.. Errrmmm.. Badan masih tak brapa sihat.. selsema dah hilang.. Tinggal batuk je lagi.. Sesekali badan kembali panas.. Owh... Berat rasa badan.. Huk huk huk.. Mungkin sebab terkena hujan hari sabtu lepas.. Mungkin.. Dah hujung tahun pun.. Tak lama lagi akan melangkah ke tahun baru 2013.. Sekejap je kan.. Aiseyyy.... Sekarang punya masa memang pantas je berlalu.. Memang tak sedar la.. Tau2 je dah hujung tahun.. Macam yang rasa sekarang ni la.. Dah bulan DISEMBER haaaaa.. Cam tak caya.. Tapi percayalah.. hehehe... Ni pun saje je merepek.. Asalkan berhapdet blog ni.. xde la tinggal bersawang kan.. Ngeeeeee =)

Dah hujung tahun ni.. maka.. banyak la kerja2 yang nak disetelkan .. Ye laaaa... Mana nak isi SKT.. Nak wat report.. Mana nak siapkan Log Book.. Mana nak siapkan report projek.. Mana nak study lagi untuk exam nanti.. Mana nak siapkan slide untuk presentation lagi kan.. Uwaaaaa!!! Errr.... Bos.. Tak isi SKT boleh tak.. Macam malas je nak login ke HRMIS tu.. Asyik2 hang je..  lalalalala.. Boleh la bos yer.. Ekekekeke.. (Ada yang kena pelangkung ngan bos gak gamaknya nnt) Pis No Wor.. =)

Hujung tahun macam ni jugak la Heng Pong wat hal.. Adeh! Leh jawab call je.. sms atau buat call da xleh.. Saje je kan..Uwaaaaa!! Takpe.. Dah wajib tukar kot.. Dah hampir 4 tahun berkhidmat.. Dah tiba masa dia padam sendiri.. Ekekekek..Ok.. Tu nanti la pikir.. Wat masa ni pakai dulu mana ada yer.. Leh jawab call kira ok lg la.. =) Ok la.. Stop sini dulu.. Daaaaa..

2 Orang Mengetuk KeyBoard:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...